Εκτός προημιτελικών έμειναν οι Παιδες «Λιγνιτωρύχοι» που γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τον Α.Ο.Ατλαντίς και μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Β’ φάσης αποχαιρέτησαν το όνειρο της πρόκρισης.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια.
Ο coach Ν.Σκουμποτής δήλωσε χαρακτηριστικά «Πολλές φορές εξίσου σημαντικό με τον προορισμό είναι και το ταξίδι και ήταν πολύ όμορφο για όλους ελπίζω. Να είστε καλά που ήμασταν όλοι μαζί συνεπιβάτες !!!!
Ο κ.Τσάκκος γονέας ποδοσφαιριστού του τμήματος, θέλοντας να τιμήσει την προσπάθεια των παιδιών, μας έστειλε το υπέροχο γεμάτο συναισθήματα κείμενο το οποίο και με χαρά δημοσιεύουμε.
«Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του.
Είμαστε χαρούμενοι γιατί μαζί σας ζήσαμε όμορφες στιγμές, με χαρές και συγκινήσεις.
Δεν πειράζει που τελείωσε κάπως νωρίς το ταξίδι.
Το ότι φτάσατε στην προημιτελική φάση είναι επιτυχία.
Θα μπορούσατε ίσως να πάτε πιο μακριά (ΑΝ ), αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή . Το κυριότερο όμως είναι να έχετε στόχους. Να αγωνίζεστε να τους φτάσετε στο σχολείο, στον αθλητισμό, στη ζωή.
Άλλωστε ήταν μόνο μια από τις μάχες, έρχονται και άλλες.
Όμως οφείλουμε να σας αναγνωρίσουμε πως ήσασταν μια καλή ομάδα, που σας χαρακτηρίζει η ευγένεια, η σεμνότητα, η συλλογικότητα, ο σεβασμός προς τους συμπαίκτες σας αλλά και τους αντιπάλους σας.
Είστε παιδιά από αυτό που λέμε » καλή στόφα».
Αξίζετε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ.
Για όλα αυτά είμαστε υπερήφανοι σαν γονείς, αλλά και για έναν ακόμα λόγο .
Ότι μαζί σας γίναμε και εμείς οι γονείς μια καλή παρέα, κόκκινοι-πράσινοι-κίτρινοι , αριστεροί-κεντρώοι-δεξιοί γιατί όπως λέει και ο ποιητής, το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία χωρίς απίστους.
Σε μια χειμαζόμενη κοινωνία και μέσα σ΄αυτή την κατήφεια που βιώνουμε , εσείς ήσασταν για εμάς το πιο όμορφο διάλειμμα. Από αυτά τα διαλείμματα που δεν θα θέλαμε να τελειώσουν ποτέ. Εσείς μας βοηθήσατε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι, σαν γονείς δεν ξέρω, αλλά σαν φίλαθλοι σίγουρα.
Μπορεί κάποιες φορές να ακούγατε τις φωνές μας , όμως το κάναμε γιατί θέλαμε το καλύτερο από εσάς.
Άλλωστε μη ξεχνάτε πως είμαστε γονείς και σαν γονείς έχουμε και εμείς τις ατέλειές μας .
Πιστεύοντας πως εκφράζω αν όχι όλους τους γονείς, σίγουρα τους περισσότερους ,θα ήθελα για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για τις υπέροχες συγκινήσεις που μας χαρίσατε.
Πάντα δίπλα σας / οι Γονείς σας.»
Θύμιος Τσάκκος