Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Έπεσε η αυλαία της Ά φάσης Παίδων. Θύελλα-Θησέας Ν.Μάκρης 1-2

Για την 18η και τελευταία αγωνιστική οι Παίδες «Λιγνιτωρύχοι» δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη που αγνοούν εδώ και τρεις αγώνες και γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τον Θησέα Ν.Μάκρης, αποχαιρετώντας και τυπικά την Β’ φάση της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Στο 37′ ο Διαγγελάκης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Kapaj εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Παπανίκου με τον γκολκίπερ του  Αγγελή και από κοντά κατάφερε να βάλει τον Θησέα και πάλι στο ματς.

Στο 78′ ο Μηνάς Τσέλιος με πλασέ πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ της Θύελλας και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καλή συνέχεια στην επόμενη φάση στους γείτονες του Θησέα.

Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Γκούγκαρη.

Θύελλα:(Ν.Ιωακειμίδης) Αγγελής, Νικολόπουλος, Ανδρίκος, Παπανίκος, Αντωνιάδης, Μενδρινός, Σαμάρκος, Νασσάρ, Κανελλόπουλος, Φανιουδάκης, Διαγγελάκης, Μυτιληναίος, Μπαλής, Παπαδόπουλος, Πάντζος, Τσαλιαγκός, Αγγελονίδης.

Θησέας Ν.Μάκρης:(Γ.Τσέλιος) Τσέλιος Κ., Δρακούλης, Dida, Veizaj, Παπαϊωάννου, Θεοδωρακόπουλος, Τσέλιος Μ., Μόκας, Γρύλλιας, Κατσανός, Kapaj, Tefa, Σπηλιωτόπουλος, Στεφανής, Ανδριάς, Κατσορίδας, Γιακουμής, Κωνσταντακόπουλος.

 

Leave a Reply