Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Απουσία Γιατρού στο φιλικό Παίδων

Γονέας της Ακαδημίας μας, μου έστειλε το ακόλουθο κείμενο σχετικά με την απουσία γιατρού στο σημερινό φιλικό παιχνίδι των Παίδων.
«Σήμερα η ομάδα των Παίδων έπαιξε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Τριγλίας. Στην διάρκεια του παιχνιδιού στον πρώτο τραυματισμό, διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε Γιατρός στο γήπεδο.Είναι απορίας άξιο πως οι υπεύθυνοι επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.Στην διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε και άλλους τραυματισμούς ευτυχώς όχι σοβαρούς με εξαίρεση αυτή του τερματοφύλακα μας, που έγινε αναγκαστική αλλαγή γιατί χτύπησε στο γόνατο.Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα σοβαρά περιστατικά, μέχρι και παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο γήπεδο γιατί δεν υπήρχε γιατρός, οι υπεύθυνοι να αγνοούν τον κίνδυνο που ελοχεύει για τα παιδιά μας και να πραγματοποιούν τέτοια παιχνίδια. Αλήθεια αν είχε συμβεί κάτι, τι θα έλεγαν στους Γονείς οι υπεύθυνοι?
Κύριοι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εκθέτει σε κίνδυνο τα παιδιά και των δύο ομάδων, τα παιδιά μας. Θέλω να πιστεύω πως η Διοίκηση της ΘΥΕΛΛΑΣ θα λάβει υπόψιν τις ανησυχίες των γονιών και δεν επιτρέψει να επαναληφθεί ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς την παρουσία Γιατρού.»
Τ.Ε.
 

Leave a Reply