Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Απότομη προσγείωση για τους Παμπαίδες

Όταν έχεις την εντύπωση ότι κέρδισες το πρωτάθλημα πριν αυτό αρχίσει καν, τρως τέσσερα και πας σπίτι σου με το κεφάλι σκυμμένο!
Ο Θησέας Ν.Μάκρης εμφανίστηκε πιο έτοιμος, πιο δυνατός και δικαίως επικράτησε με 4-2 των Λιγνιτωρύχων που εμφανίστηκαν πολύ αγχωμένοι και ανίκανοι να διατηρήσουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία ακόμα και όταν πήραν δύο φορές κεφάλι στο σκορ.
Όσο αφορά την διαιτησία του κατά τα άλλα ευγενέστατου και συμπαθέστατου κ.Ντουνιαπιλέν, θα τολμήσω να πω ότι ο νεαρός διαιτητής ένιωθε τόσο χαμένος, που φοβάμαι ότι δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί την ένταση που προκάλεσε με τις λανθασμένες αποφάσεις του και που ευτυχώς δεν πήρε περισσότερη έκταση.  Λίγο ήθελε…
Ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της Ένωσης να είναι πιο προσεκτικοί στους ορισμούς των διαιτητών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Λιγνιτωρύχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούτρη στο 24′ να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδημητρίου.
Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ο κορυφαίος των γηπεδούχων Κωνσταντακόπουλος έφερε το ματς στα ίσα με κεραυνό από πλάγια θέση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 42′ ο Μυτιληναίος με πλασέ στην κίνηση έβαλε και πάλι τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού.
Χαρά που δεν κράτησε για πολύ καθώς το διάστημα μεταξύ 53′ και 59′ ήταν εφιαλτικό για τους ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα.
Στο 53′ ο Κωνσταντακόπουλος, στο 55′ ο Μπέλπμας και στο 59′ ο Τρίμης διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!
Θησέας Ν.Μάκρης:(Α.Χαρακτίδης), Τσέλιος, Γιακουμής, Βασιλάρας, Μπέλμπας, Γιαράζης, Θεοδωρακόπουλος, Dollani, Κατσορίδας, Τρίμης Γ., Κωνσταντακόπουλος, Κατσάνος, Σεφέκος, Ράλλης, Ανδριόπουλος, Αντωνίου, Γιορνταμηλάκης, Χαλκιάς, Τρίμης Σ.
Θύελλα Ραφήνας:(Σ.Χρυσίνας), Χότζα, Παπανίκος, Μπαλής, Μπάμπαλης, Ανδρίκος, Παπαδόπουλος, Αγγελονίδης, Φράγκος, Σταματόπουλος, Κούτρης, Κανελλόπουλος, Παπαδημητρίου, Στυλιανού, Μυτιληναίος, Πάντζος, Οικονομάκης.
Υ.Γ. Σχετικά με την κουβεντούλα που είχα με τους μπαμπάδες των γηπεδούχων στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για τις αλλαγές των ποδοσφαιριστών, παραθέτω προς ενημέρωσή τους την παράγραφο 16 του άρθρου 6 της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

  1. Στο Φύλλο Αγώνα αναγράφονται δέκα οκτώ (18) ποδοσφαιριστές, έντεκα (11) τακτικοί και επτά (7) αναπληρωματικοί, εκ των οποίων οι επτά έχουν το δικαίωμα να αγωνισθούν σαν αλλαγή. Δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός ως προς την συμμετοχή των αλλοδαπών, ομογενών, κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστής που έχει γίνει αλλαγή έχει δικαίωμα να συμμετέχει ξανά στον αγώνα.

 

Leave a Reply