10η αγωνιστική και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τους Νέους «Λιγνιτωρύχους» που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα συγκέντρωσης όταν αγωνίζονται στην Ραφήνα, καθώς αγνοούν την νίκη στο «σπίτι» τους από την 2η αγωνιστική.

Μετά τον Κωστέα Γείτονα και το 2-3 της προηγούμενης αγωνιστικής, σειρά είχαν τα Γλυκά Νερά που πέρασαν νικηφόρα από την Ραφήνα με το εντυπωσιακό 2-4.

Οι φιλοξενούμενοι στο 9′ και στο 11′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Δρούγκα και Otobashi αντίστοιχα ενώ οι «Λιγνιτωρύχοι» μετά το αρχικό σοκ κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Μπουντάκη στο 20′ και τον Pjetri στο 25′ να φέρνουν το ματς στα ίσα.

Χαρά που δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Μάνδαλος στο 38′ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα των Γλυκών Νερών.

Ο θρίαμβος των φιλοξενούμενων σφραγίστηκε με τον Αμοργιανό στο 54′ να διαμορφώνει το τελικό 2-4.

Θύελλα Ραφήνας: Αθανασίου, Θεοχάρης, Φυτιλής, Κατσέλης, Μπαμπαλής, Τσάκωνας, Γεραμάνης Ν., Μπήλιος, Pjetri, Κοζανίδης, Μπουντάκης. Αναπληρωματικοί: Χρήστου, Τόγιας, Ασπρογέρακας, Γεραμάνης Δ., Τσάκκος, Γεωργούλιας, Αναστασίου.

Γλυκά Νερά: Τσιαμούλης, Δεμέναγας, Καστής, Μάνδαλος, Στάμου, Καρβαγιώτης, Otobashi, Χριστοδούλου, Δρούγκας, Αμοργιανός, Agalliu. Αναπληρωματικοί: Μπατσαλιάς, Καρτεράς, Lamlli.

φώτο www.rpn.gr