Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Αστεράκια Ι) Θύελλα-Νέα Γενιά Ζηρίδη

Θύελλα-Νέα Γενιά Ζηρίδη  4-3

Scorers: Σωτηριάδης(2), Αντωνίου, Κεχαγιάς.

Θύελλα(Θ.Βεντούρης) Γαβαλάς, Ντινιώτης, Μπιτσαξής, Διαμαντόπουλος, Τηνιακός, Κεχαγιάς, Κορωνίδας, Σωτηριάδης, Πέτσας, Αντωνίου, Σημάκης, Ντότσι Νοέλ, Μετάϊ, Μπρίνιας.

Το Σάββατο το πρωί, η επιθυμία μου σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις μου με οδήγησαν στο λατρεμένο και αξέχαστο από  αναμνήσεις (5×5) γήπεδο της Διασταύρωσης.

Εάν και ήταν όλα διαφορετικά και κυρίως τα πρόσωπα, η αίσθηση ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια!!

Χορταστική και  ανέμελη μπάλα, πολλά χαμόγελα καθώς επίσης και αρκετά γκoλ… όλα τους πανέμορφα..

Η εικόνα που αποκόμισα από την ομάδα μας, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερα να την δω άλλη φορά φέτος, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με γρήγορους και έξυπνους παίκτες σε αντίθεση με το νεαρό της ηλικίας τους και σίγουρα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

(Μια μικρή κατάχρηση της μπάλας, είναι δεδομένη πάντα σε αυτές τις ηλικίες.)

Στα του αγώνα λοιπόν οι παίκτες μας μπήκαν με μια σχετική χαλαρότητα το οποίο και πλήρωσαν ακριβά αφού η επίσης πολύ καλή ομάδα του Ζηρίδη, κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Με την έναρξη της επανάληψης τα πράγματα άλλαξαν άρδην προς το καλύτερο.

Μετά από τις σχετικές οδηγίες του προπονητή τους, μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με δύο απανωτά γκολ του Σωτηριάδη εκ   των οποίων το δεύτερο εξαιρετικό τόσο σε εκτέλεση όσο και σε δύναμη και μάλιστα με το «ανάποδο» πόδι του όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Εκεί υπήρξε μια σχετική χαλάρωση με τους φιλοξενούμενουν να παίρνου και πάλι το προβάδισμα με 2-3.

Άμεση η απάντηση από τον Αντωνίου που με παλικαρίσιο γκολ κατάφερε να αφυπνίσει την ομάδα του, για να ακολουθήσει το buzzer beater γκολ του»Σκανδιναβού» Κεχαγιά για το τελικό 4-3 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους…

Κώστας Μπίκας

 

 

Leave a Reply