Κυπελλούχος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2017-2018 στέφθηκε πανηγυρικά ο Διόνυσος μετά την άνετη επικράτηση με 6-1 επί της Θύελλας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι Παίδες “Λιγνιτωρύχοι” τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα του Διονύσου που σαφώς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Στο 26′ ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Sula άνοιξε τον χορό των τερμάτων, με τον Ευαγγελάτο στο 33′ να κάνει το 2-0 και τον Sula ξανά στο 39′ να δίνει προβάδισμα τριών τερμάτων ενόψει Β’ ημιχρόνου.

Στο 44′ ο Αθανασιάδης σημείωσε το 4-0 και στο 50′ ο Sula με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 66′ ο Αγγελονίδης σημείωσε το γκολ της τιμής για τους “Λιγνιτωρύχους” με τον Αθανασιά στο 69′ να διαμορφώνει το τελικό 6-1.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διονύσου για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους απογοητευμένους “Λιγνιτωρύχους” για την συνολική προσπάθεια-πορεία προς τον μεγάλο τελικό.

Συνεχίζουμε…

stats paidon.jpg

Θύελλα Ραφήνας: Αγγελής, Ανδρίκος, Κανελλόπουλος, Αντωνιάδης, Νικολόπουλος, Μενδρινός, Σαμάρκος, Παπαδόπουλος, Διαγγελάκης, Νασσάρ, Αγγελονίδης, Μυτιληναίος, Χότζα, Σακελλαρόπουλος, Πάντζος, Τσαλιαγκός, Μπαλής, Παπανίκος

Διόνυσος: Ζώτος, Σκάρος, Τσαπάρας, Μαυρίδης, Πετρόγιαννης, Πουλιάσης, Δαβρής, Malko, Σγουρός, Ευαγγελάτος, Sula, Βουλουμάνος, Ρόλλα, Θεοφιλόπουλος, Αθανασιάς, Κοχύλας, Καρβούνης.