Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Δύο στα δύο για τους Παίδες στο Κύπελλο

ΕΠΣΑΝΑ 2017-18
ΚΥΠΕΛΛΟ U15
2η Αγωνιστική

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-1 ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Όλα με προσπάθεια κερδίζονται!

Ένα τεράστιο μπράβο στους παίκτες μου που σε μία μέτρια μέρα τους και μένοντας πίσω στο σκορ από το (8’) δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για το καλύτερο σε όλη την διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού.

Δέκα τελικές στο πρώτο μέρος με τις επτά στο τέρμα να αποκρούονται από τον εξαιρετικό Gk του ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. 0-1 στην ανάπαυλα και στα πρόσωπα των παιδιών μου διαβάζω την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου όπου δεν φτάνει μόνο να είσαι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Δεύτερο μέρος και οι παίδες της ΘΥΕΛΛΑΣ πιο υπομονετικοί, απλοί και αποφασιστικοί, αρχικά ισοφάρισαν με τον Φανιουδάκη στο (57’), δημιούργησαν άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δεν βρήκαν δίχτυα και έφτασαν στην δίκαιη νίκη με τα γκολ του Παπαδόπουλου στο (71’) και στο (79’).

3-1 το τελικό αποτέλεσμα με ανατροπή από την ομάδα της Ραφήνας και μεγάλα συν τον εγωισμό που έβγαλαν στο γήπεδο και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους συμπαίκτες τους.

Τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα με προσπάθεια κερδίζονται!

Νίκος Ιωακειμίδης

( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ) ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΝΑΣΣΑΡ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΣΑΜΑΡΚΟΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΓΛΑΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΖΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Leave a Reply