Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Θύελλα-Τριγλία (Παμπαίδες Respect)

Ποδοσφαιρικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών προσέφεραν οι Παμπαίδες Θύελλας & Τριγλίας σε αναμέτρηση που έγινε το πρωί στο γήπεδο Π.Ν.Α. για το τουρνουά Repect Cup.

Πέντε συνολικά τέρματα, πάθος, δυνατές μονομαχίες, δύο ανατροπές στο σκορ και αμέτρητες φάσεις, άξιζαν και πήραν με το παραπάνω το δυνατό χειροκρότημα φίλων και γονέων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το ημίχρονο έληξε στο ισόπαλο 0-0 αλλά η επανάληψη έκρυβε πολλές συγκινήσεις.

Στο 41′ ο Αραπκιλής έδωσε το προβάδισμα στην Τριγλία με ωραίο πλασέ εντός περιοχής χαρά που δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα στο 43′ ο Μπερτόλης επίσης με αριστοτεχνικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 50′ ο Μπαλής της Τριγλίας τρύπωσε στην άμυνα των «Λιγνιτωρύχων» και πλάσαρε υποδειγματικά δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα με 1-2.

Χαρά που και πάλι δεν κράτησε πολύ, αφού μετά από δύο λεπτά στο 52′ ο Κεχαγιάς το πήρε προσωπικά και με ατομική ενέργεια από το χώρο του κέντρου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 2-2.

Το καλό μας το φύλαγαν για το τέλος…

Στην εκπνοή της αναμέτρησης ο super Δαγκλής με κεραυνό εκτός περιοχής και διαγώνια….(άλλο να το περιγράφω και άλλο να το βλέπεις) έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του εμβρόντητου γκολκίπερ της Τριγλίας για το τελικό 3-2 δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των «Λιγνιτωρύχων».

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

 

 

 

Leave a Reply