Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΕΑ

Θ.Βιάδης: «Πραγματικά μας συγκίνησαν όλους»

ΕΞΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΣΕ  ΔΕΚΑ  ΧΡΟΝΙΑ

Μια ακόμα  ποδοσφαιρική  χρόνια κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μια δύσκολη χρόνια με ατελείωτες  ώρες στο γήπεδο, με κρύο, με βροχές, με ζέστη, με πολύ ιδρώτα, με έντονες συγκινήσεις με αγωνία, με  νίκες, με ήττες, με λύπες, με χαρές, με τραυματισμούς. Αλλά όλα ξεχνιούνται  και μένουν πίσω όταν φτάνεις στον τελικό προορισμό και σηκώνεις την κούπα.  Μεταμορφώνεσαι  πραγματικά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα  παιδιά–αθλητές–μαθητές  για την πραγματικά δημιουργική και αποδοτική  ποδοσφαιρική χρονιά. Για το ήθος  τους, για την συνέπεια,  για την αγωνιστικότητα τους , για την πίστη και εμπιστοσύνη τόσο στους  εαυτούς τους, όσο και στην ομάδα.  Ανεξάρτητα  αν κάποιοι είχαν πολύ ή λίγο χρόνο συμμετοχής,  όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβαλαν ένα λιθαράκι στο να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πραγματικά μας συγκίνησαν όλους.

Τους εύχομαι καλή εξεταστική περίοδο και πιστεύω ότι θα τα πάνε εξαιρετικά γιατί πλέον έχουν νοοτροπία νικητή.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών για τον χαρακτήρα τους , την υπομονή  τους και για την συμπαράσταση στα παιδιά τους. Ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Γεραμάνη τον Βαλεντίνο Πιέτρι και τον Γιώργο Κοζανίδη για την αμέριστη συμπαράσταση στο τμήμα  .

Την Επιτροπή Ακαδημίας για την υποστήριξη και  την πίστη στο πρόσωπο μου και για την  απεριόριστη  υπομονή και  κατανόηση  .

Αφιερώνω  τον  τίτλο  αυτό  πρώτα στη οικογένεια μου που με στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Τους το χρωστάω.

Και σε εκείνους (ευτυχώς,  για αυτούς  λίγους)  που το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησαν να με απαξιώσουν προπονητικά. Να ξέρουν ότι με γιγάντωσαν . Τους ευχαριστώ.

Τέλος  Ευχαριστώ  τους άμεσους  συνεργάτες μου, τον γυμναστή- προπονητή  Βαγγέλη Αναστασίου  και τους  φυσιοθεραπευτές  Χρήστο Αηδόνη και Τάσο  Καραπάνο .

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια  και πάντα τίτλους .

Με τιμή

Θοδωρής Βιάδης

Leave a Reply