Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  * ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2017-2018 *

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ομάδα μας για να αθληθούν τα παιδιά σας και ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες. Ακολούθως θα αναπτυχθεί πλήρως ο τρόπος λειτουργίας της ακαδημίας μας :

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ : Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας  του παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται, σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα και fair play συμπεριφορά).

ΣΚΟΠΟΣ : Η συστηματική εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου  και παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στην δημιουργία παικτών με προσωπικότητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η συνέχιση της καλής εικόνας του Συλλόγου, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο Ακαδημίας, τόσο στην οργάνωση όσο και στη λειτουργία.

ΣΤΟΧΟΣ : Όραμα μας η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και η σταδιακή  προώθηση έτοιμων νεαρών παιχτών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Να εκπαιδευτούν οι νεαροί αθλητές με γερές βάσεις, καλές τεχνικές γνώσεις όσο αφορά τις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Η εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά στο σωματείο είναι σημαντική γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή. Ειδικότερα ανά ηλικιακή κατηγορία η πρόκριση όλων των τμημάτων στην τελική φάση (4άδα) των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ καθώς και στην τελική φάση ιδιωτικών τουρνουά  που θα συμμετέχουμε , ώστε τα παιδιά να αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδια κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 1. Η ακαδημία διοικείτε από ανεξάρτητο Δ.Σ., το οποίο αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τους κ.Παπαδημητρίου Γεώργιο, κ.Σταματόπουλο Γεώργιο και κ.Καϋμένο Γεώργιο.

Η επιτροπή ακαδημίας για την επίτευξη των στόχων θα συνεπικουρείται και από τους κατωτέρω :

 • Γραμματέας Ακαδημίας κ. Κουκουράκης Νεκτάριος ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την γραμματειακή υποστήριξη της ακαδημίας, ενημέρωση γονέων μέσω ανακοινώσεων (site – γραπτά μηνύματα),τήρηση και παράδοση αθλητικού υλικού, συγκέντρωση συνδρομών όλων των τμημάτων της ακαδημίας.  Τηλέφωνα επικοινωνίας :  6988444161 – 2294076167 site:  thiellafc.gr  –  facebook : THIELLA F.C. – email: secretary@thiellafc.gr

 

 • Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας Ακαδημίας :

Δευτέρα :  17.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

20.00 – 21.00 Γραφείο Γήπεδο Ραφήνας

Τετάρτη :   17.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

20.00 – 21.00 Γραφείο Γήπεδο Ραφήνας

Παρασκευή : 16.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

 1. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς η Ακαδημία δεν θα λειτουργεί (προπονήσεις – αγώνες – Γραμματεία) στις επίσημες Αργίες του Κράτους (πλην εξαιρετικών – έκτακτων περιπτώσεων).
 2. Καθ΄όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι προπονητές των Τμημάτων θα τηρούν αυστηρά παρουσιολόγιο αθλητών τον οποίο εβδομαδιαίως θα παραδίδεται αντίγραφο στον κ. Γραμματέα σε σκοπό την συνεχή ενημέρωση της Επιτροπής Ακαδημίας για την παρουσία των αθλητών στις προπονήσεις – αγώνες καθώς και την επικοινωνία με γονείς σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών από το πρόγραμμα με ταυτόχρονη διερεύνηση αιτιών κα απόδοση τυχόν ευθυνών στο προσωπικό της Ακαδημίας.
 3. Κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα λειτουργίας της Ακαδημίας θα εφαρμοστεί η ηλικιακή μετακίνηση προς τα πάνω και συγκρότηση νέων τμημάτων, προκείμενου επιτύχουμε την καλύτερη προετοιμασία και προσαρμογή των αθλητών μας για την επομένη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στα αγωνιστικά αποτελέσματα αγώνων (κυρίως φιλικοί αγώνες),αντιλαμβανόμενοι ότι θα κληθούμε να αγωνιστούμε με μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες.
 4. Το καθαρό πρόγραμμα προπόνησης ανά ηλιακή κατηγορία (σύμφωνα με τους προπονητές) είναι ο κατωτέρω:

Α. ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ – ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ : 50-55 Λεπτά

Β. PROJUNIOR : 55-60 Λεπτά

Γ. JUNIOR : 70-75 Λεπτά

Δ. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ : 75-80 Λεπτά

Ε. ΠΑΙΔΕΣ : 85-90 Λεπτά

ΣΤ. ΝΕΟΙ : 90 Λεπτά

 1. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α.  Η Επιτροπή ακαδημίας έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργιάς των τμημάτων και απευθύνεται μόνο προς την Διοίκηση  και τον Πρόεδρο του συλλόγου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν τον απαραίτητο σεβασμό προς την Διοίκηση και την Επιτροπή ακαδημίας, τους προπονητές, τους συμπαίκτες τους και τους φιλάθλους.

Β.  Υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών

 • Να συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, να λαμβάνουν μέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα κληθούν από τον προπονητή, συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
 • Να υπακούουν μόνο στις οδηγίες των προπονητών κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων

 • Η εμφάνιση στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη και ομοιόμορφη σύμφωνα με το αθλητικό υλικό που έχουν παραλάβει .

 • Να προσέχουν το αθλητικό υλικό της ομάδας και τον προσωπικό τους ιματισμό. Σεβασμός στον υπεύθυνο υλικού και φροντιστή της  ομάδας.

 • Σε περίπτωση απουσίας τους  από τις προπονήσεις ή τον αγώνα  οφείλουν να ενημερώνουν  τον προπονητή όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

 • Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου,το αγωνιστικό φίλαθλο πνεύμα,fairplay κλπ. κατόπιν εισήγησης του προπονητή θα εξετάζεται από την επιτροπή ακαδημίας και θα επιβάλλεται ανά περίπτωση πειθαρχική ποινή (από προφορική παρατήρηση, διακοπή προπονήσεων και αγώνων έως διαγραφή από τα μητρώα του συλλόγου) .

*  Ώρα προσέλευσης αθλητών στις προπονήσεις και αγώνες θα γίνεται πάντα σύμφωνα με οδηγίες των προπονητών αναλόγως ηλικιακής κατηγορίας.

Γ. Υποχρεώσεις γονέων

 • Για την συμμετοχή κάθε αθλητή στο πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 , ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, θα πρέπει έως την 20/09/2017 να προσκομιστεί από έκαστο γονέα πιστοποιητικό ιατρού (παιδίατρος – παθολόγος) περί καλής υγείας και συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα , στα Γραφεία του Συλλόγου (κ. Γραμματέα)
 • Η συμπεριφορά των γονέων πρέπει να είναι κόσμια και να μην προκαλούν αρνητικές κρίσεις και τεχνικές οδηγίες  προς τους ποδοσφαιριστές και να μην παρεμβαίνουν στο έργο των προπονητών.

 • Οι γονείς σε προκαθορισμένες συγκεντρώσεις θα ενημερώνονται σε θέματα που αφορούν την πρόοδο των παιδιών τους και σε θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας.

 • Σε περίπτωση σοβαρότερου προβλήματος που τυχόν χρήζει επίλυσης θα κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικά μέσω του Γραμματέα της ακαδημίας με τους υπεύθυνους της επιτροπής και αν κρίνεται αναγκαίο θα παρευρίσκεται και ο προπονητής.

 • Η παρακολούθηση των προπονήσεων  από τους γονείς και λοιπούς συγγενείς και φίλους θα γίνεται υποχρεωτικά σε χώρο αυστηρά έξω από τα γήπεδα (Γηπ. Ραφήνας μόνο στις κερκίδες – Γηπ. ΔΠΝΝ χώρος πλευράς αναψυκτηρίου – Γηπ. 5*5 χώρος πλευράς αναψυκτηρίου).Απαγορεύεται η είσοδος εντός του αγωνιστικού χώρου σε οποιονδήποτε πλην των προπονητών και των φροντιστών των ομάδων.

 • Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

  • Για τα παιδιά κατηγορίας (ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ) υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος έως τέλος Σεπτεμβρίου 200 ευρώ β. 25 ευρώ μηνιαίως (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα)(9μηνη συνδρομή).
 • Για τα παιδιά γεν. 2011-2012 υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 240 ευρώ  β. μηνιαίως 30 ευρώ(α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα) .(9μηνη συνδρομή).

 • Για τα παιδιά γεν. 2010 – 2001 υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος έως τέλος Σεπτεμβρίου 300 ευρώ  β. μηνιαίως 35 ευρώ (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα). (10μηνη συνδρομή).

 • *   Σε περίπτωση δύο αδελφιών (ανεξαρτήτου ηλικίας) δύο επιλογές πληρωμής :  ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 500 ευρώ β. μηνιαίως έκπτωση δέκα (10) ευρώ αναλόγως ηλικιακής κατηγορίας παιδιών με κατώτερο ποσό συνδρομής 40 ευρώ και ανώτερο ποσό συνδρομής 60 ευρώ (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα).

  • Δεν θα πληρώνουν καθόλου συνδρομή τα όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το έτος 2000. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί από αυτά δεν επιθυμεί να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα μετά την περίοδο, θα καταβάλλει το ετήσιο κόστος.
 • Τρίτο παιδί οικογενείας ανεξαρτήτου ηλικίας δωρεάν.

 • Συνδρομές γονέων θα καταβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στον Γραμματέα της Ακαδημίας κατά τις προαναφερθείσες ώρες λειτουργίας του γραφείου γραμματείας.

 • Αθλητικός ρουχισμός της Ακαδημίας θα παραμείνει ίδιος με την αγωνιστική χρονιά 2016-2017. Με κάθε νέα εγγραφή αθλητή στην Ακαδημία θα παραδίδεται από τον κ. Γραμματέα το ατομικό αθλητικό υλικό σε μορφή (box) το οποίο θα περιέχει τα εξής : ( τσάντα ομάδας – ένα σετ προπόνησης – μία εμφάνιση αγώνα – αντιανεμικό – φόρμα – μπουφάν – ένα ζεύγος κάλτσες ) και θα κοστίζει 135 ευρώ με πληρωμή εφάπαξ ή εναλλακτικά σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις εκάστη 45 ευρώ. Επιπλέον θα διατίθεται και προαιρετικός αθλητικός ρουχισμός ως ακολούθως : σετ προπονητικών ισοθερμικών – ισοθερμικό λαιμού (περιλαίμιο) – κάλτσες μαύρες.

 • Το κόστος έκδοσης νέων δελτίων σε αθλητές μας θα καλυφθεί και φέτος αποκλειστικά από την ομάδα μας (60 ευρώ έκαστο).

 • Τα έσοδα της Ακαδημίας κατά κύριο λόγο προέρχονται από τις συνδρομές των αθλητών μας , όπου η έγκαιρη πληρωμή αυτών είναι απαραίτητη για την σωστή οργάνωση και λειτουργία, με τελικό αποτέλεσμα τις καλύτερες παροχές στα παιδιά μας. Επιπλέον έσοδα για το Σύλλογο προέρχονται από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ακαδημία, όπου θα επιθυμούσαμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας.

 • Δ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

  Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ