Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Νίκη Δροσιάς – Θύελλα 1-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Δροσιάς πιο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 των «Λιγνιτωρύχων» και να πάρουν τους τρεις βαθμούς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων.
Το γκολ που έκρινε της αναμέτρηση σημείωσε στο 34′ ο Γαργουλάκης με ωραίο πλασέ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.
Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη ένταση που προκλήθηκε κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του αγώνα γιατί δεν είναι στο DNA μου. Ούτε οι εντάσεις, ούτε τα νεύρα, ούτε οι τσαμπουκάδες.
Ίσως είμαι τόσο αθεράπευτα ρομαντικός και τόσο αφελής, που νομίζω ότι κουβαλώντας τα ρούχα, τις μπάλες και τα νερά των μικρών μου φίλων έχω κάνει το καθήκον μου.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Καλό σας βράδυ.
Νίκη Δροσιάς:(Γιώργος Πανδής), Τζούλης, Σάββας, Κουβέλης, Παπαδόπουλος, Μυλωνάς-Αλεξιάδης, Μπράβος, Μακρής, Ιωακειμίδης, Γαργουλάκης, Λόλας, Χαλκιάς, Κορδάτος, Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης, Αργυρίου, Μιχιώτης, Μπισμπιρούλας, Φωκάευς.
Θύελλα Ραφήνας:(Σπύρος Χρυσίνας), Τσουκάλης, Παπανίκος, Μπαλής, Ανδρίκος, Μπάμπαλης, Παπαδόπουλος, Αγγελονίδης, Σταματόπουλος, Κούτρης, Μυτιληναίος, Κανελλόπουλος, Παπαδημητρίου, Φράγκος, Στυλιανού, Πάντζος, Καρβουνιάρης Π., Καρβουνιάρης Σ.

Leave a Reply