Σε ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι και χωρίς βασικό τερματοφύλακα στην αποστολή τους, οι Παμπαίδες «Λιγνιτωρύχοι» παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο, πέτυχαν σημαντική νίκη επί του Άρη Βούλας με σκορ 2-4 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε για τους Ραφηνιώτες ο Κούτρης στο 10′, χαρά όμως που δεν κράτησε για πολύ καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την δύναμη να ξεπεράσουν τον αρχικό σοκ και με δύο τέρματα στο 14′ και 32′ μπήκαν σε θέση οδηγού.
Με την έναρξη του  δευτέρου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα παίζοντας με υπομονή κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Παπαδόπουλο στο 43′.
Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαδημητρίου πέτυχαν την ολική ανατροπή και στο 55′ ο Κούτρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε την νίκη για το τελικό 2-4.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ιδιαιτέρως στον κορυφαίο της αναμέτρησης Κωνσταντίνο Φράγκο και στον Γιώργο Στυλιανού που από δεξί μπακ βρέθηκε κατ’ ανάγκη κάτω από τα δοκάρια των «Λιγνιτωρύχων» και δικαίως αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του με το τελικό σφύριγμα.
Συγχαρητήρια!
Άριστη η διαιτησία του κ.Χριστόπουλου.
Θύελλα Ραφήνας:Στυλιανού, Φράγκος, Μπαλής, Μυτιληναίος, Αγγελονίδης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Ανδρίκος, Κανελλόπουλος. Σταματόπουλος, Μαλινδρέτος, Παπανίκος, Καρβουνιάρης Π., Καρβουνιάρης Σ.
Άρης Βούλας:Γαλαζούλας, Κόσμος, Τρίπος, Θεοδωρόπουλος, Στεργιόπουλος, Παυλίδης, Χριστίνης, Καραδήμος, Halilaz, Γιασιάς, Μπέκος, Δεληγιάννης, Τσιλιγκιριάν, Πολυχρονιάδης, Πέτροβιτς, Βογιατζής, Κατζουράκης, Λέντας.
pampaides-stats