του Ν.Ιωακειμίδη

Ψυχωμένη Θύελλα…

Στους πρόποδες του Διονυσοβουνίου με τα γκρι σύννεφα να σκεπάζουν τον αγωνιστικό χώρο και τον αέρα να λυσσομανά, η ομάδα από την Ραφήνα αντιμετώπισε τους σκληροτράχηλους παίκτες του Διονύσου σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με άγρια ομορφιά.
Από τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού η Θύελλα έγινε απειλητική [ στο (2’) με τον ΝΑΣΣΑΡ να διεισδύει μέχρι την μικρή περιοχή, να πλασάρει αλλά τον GK του Διονύσου σωστά τοποθετημένο να σώζει την ομάδα του από βέβαιο γκολ, στο ( 7’) με τον ΛΑΣΠΑ να πιάνει ψηλοκρεμαστη κεφαλιά αλλά τον τερματοφυλακα να δηλώνει ξανά παρών ]και παρόλο που δεν ερχόταν το γρήγορο γκολ που επιθυμούσαμε , η προσπάθεια και οι ευκαιρίες ήταν συνεχείς [ στο(24’)με τον ΝΑΣΣΑΡ και πάλι να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο (37’)και ( 39’) σουτ με καλές προϋποθέσεις που δεν βρήκαν στόχο από ΛΑΣΠΑ και ΑΝΤΕΝΟΥΤΣΙ αντίστοιχα.
Το πρώτο μέρος τελείωσε με μια γεύση πικράδας στα χείλη μας καθώς το 0-0 μόνο την αντίπαλη ομάδα ευχαριστούσε και εμάς ανησυχούσε.
Στο δεύτερο μέρος τα ψέματα τελείωσαν νωρίς με τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας να μπαίνουν παθιασμενοι στον αγωνιστικό χώρο και να βάζουν τις βάσεις για την νίκη στο πρώτο δεκάλεπτο [ στο ( 43’)χτύπημα φάουλ από 40 μέτρα με εκτελεστη τον ΣΑΜΑΡΚΟ, εκτιναξη του εξαιρετικού γκολκίπερ της ομάδας του Διονύσου και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριου η μπάλα κόρνερ, στο ( 45’) από κτύπημα κόρνερ η μπάλα φτάνει στον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ μέσα στην μικρή περιοχή, σπρώχνει την μπάλα προς το τέρμα αλλά πάνω στην γραμμή πόδι αμυντικού την βγάζει κόρνερ και στο(48’) από κτύπημα κόρνερ στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής ο υπερδραστήριος σήμερα ΝΑΣΣΑΡ στέλνει ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Από την στιγμή του γκολ και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η Θύελλα Ραφήνας δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να γίνει απειλητική,ελεγχε τον ρυθμό και είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά οι παίκτες της ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν στο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που δεν ήταν καθόλου εύκολο λόγο εξωτερικών παραγόντων αλλά και εσωτερικών προβληματισμών.Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που κατακτάμε απέναντι στον κακό μας εαυτό και σήμερα τα καταφέραμε περίφημα. Σημασία δεν έχει αν θα βάλουμε πέντε η ένα γκολ, σημασία έχει όταν θα μπούμε στα αποδυτήρια μετά το ματς να δω τα πρόσωπά σας χαμογελαστά.

Νίκος Ιωακειμίδης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U15 ΕΠΣΑΝΑ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 0-1 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ) ΑΓΓΕΛΗΣ,ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΚΟΣ, ΛΑΣΠΑΣ, ΑΝΤΕΝΟΥΤΣΙ, ΜΠΑΛΗΣ, ΝΑΣΣΑΡ, ΑΝΔΡΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΤΖΟΣ,ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΛΑΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.