Σε ένα παιχνίδι που βασίστηκε κυρίως στην δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, οι Παμπαίδες “Λιγνιτωρύχοι” με το άγχος πιο έντονο της επιθυμίας τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Θησέα Ν.Μάκρης και αποχαιρέτησαν οριστικά τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα και κατ’ ανάγκη του Θ.Βιάδη λόγω τιμωρίας του πρώτου δεν πίστεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ότι μπορούν να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί. Πολλά τα αβίαστα λάθη, χαμένες μονομαχίες, ελάχιστες τελικές προσπάθειες.
Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Α.Χαρακτίδη & Γ.Τσέλιου, πιο ψύχραιμοι και πιο αποφασιστικοί έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και δικαίως πανηγύρισαν έξαλλα με το τελικό σφύριγμα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 13′ ο Σταμάτης Αθανασίου.
Οι “Λιγνιτωρύχοι” είχαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 1′ της επανάληψης ο Κανελλόπουλος με εκπληκτική σέντρα(πάρε-βάλε) βρήκε τον αμαρκάριστο Κούτρη ο οποίος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσέλιου.
Άριστη η διαιτησία του κ.Μανιώτη και των βοηθών του κ.Δελατόλα και κ.Νίκα.

20170429_123006

Οι διαιτητές της αναμέτρησης με τους αρχηγούς Τσέλιο και Αγγελονίδη.


Εξαιρετικό το κλίμα και στις εξέδρες, με τους γονείς και φίλους να χειροκροτούν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μεταξύ των άλλων τον αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής του Θησέα κ. Β. Χατζηαναστασίου και ο προπονητής της Θύελλας κ. Θ. Κολιτσιδάκης.
Ένα Μεγάλο Μπράβο σε όλους!!!!
Ευχόμαστε στην ομάδα του Θησέα καλή συνέχεια στην διοργάνωση!