Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Παμπαίδες(ΕΠΣΑΝΑ) Θύελλα-Θησέας

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους Παμπαίδες «Λιγνιτωρύχους» που επικράτησαν δίκαια του Θησέα Ν.Μάκρης με 3-0 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στην πολύ καλή ομάδα της Μάκρης να μπει στο παιχνίδι.
Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Κούτρης, Παπαδημητρίου και Ανδρίκος.
Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, στους προπονητές Σ.Χρυσίνα και Α.Χαρακτίδη, αλλά κυρίως στους γονείς για την εξαιρετική τους παρουσία στις εξέδρες.
Εξαιρετική η διαιτησία από τον ρέφερι κ.Δημήτρη Γκούγκαρη, ο οποίος με μοναδικό αίσθημα ευθύνης διέκοψε άμεσα την αναμέτρηση με την υποψία σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Θησέα Ράλλη ο οποίος δέχτηκε την μπάλα με δύναμη στο στήθος και προς στιγμήν έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε και ο γιατρός της αναμέτρησης κ.Γεραγιανάκης και ευτυχώς όλα πήγαν εντελώς καλά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας!!!!
Θύελλα Ραφήνας:(Σ.Χρυσίνας), Πάντζος, Στυλιανού, Κανελλόπουλος, Ανδρίκος, Παπαδόπουλος, Μπάμπαλης, Παπαδημητρίου, Αγγελονίδης, Κούτρης, Μυτιληναίος, Μπαλής, Παπανίκος, Οικονομάκης, Σταματόπουλος, Τσουκάλης, Φράγκος.
Θησέας Ν.Μάκρης:(Α.Χαρακτίδης), Τσέλιος, Γιακουμής, Γιαράζης, Βασιλαράς, Μπέλμπας, Γιορνταμηλάκης, Κατσάνος, Σεφέκος, Τρίμης Γ., Θεοδωρακόπουλος, Dollani, Ράλλης, Κατσορίδας, Ανδριόπουλος, Αντωνίου, Τρίμης Σ.
 
 
 

Leave a Reply