Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Παμπαίδες ΙΙ) Άνοιξη Παιανίας-Θύελλα

Άνοιξη Παιανίας-Θύελλα  5-3

Scorers: Μπερτόλης, Βρέττας, Χαψιάς Αλ.

Θύελλα: (Ν.Ιωακειμίδης) Ενωτιάδης, Βρέττας, Τσουκάλης, Ηλιόπουλος, Μυλώβας, Μπερτόλης, Χαψιάς Αλ.,  Χαψιάς Ν., Χωριανόπουλος, Κεχαγιάς, Καβαλάρης, Μαρβάκης, Μπίκας Γ., Παπαδημητρίου Α.,  Ζέκιος, Τριανταφύλλου, Ιωάννου, Σκούφος, Δαγκλής, Κοντονικολάου.

Το Σαββάτο το απόγευμα, διεξήχθη ένας αγώνας ο οποίος αφενός  έγινε στην έδρα μας (Π.Ν.Α.), αφετέρου τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Παιανίας.

Ο αγώνας άρχισε με αρκετή ώρα καθυστέρηση.

Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησαμε τόσο χαλαρά, αλλά η εικόνα δεν ήταν καθόλου καλή, όπως αυτή δηλαδή που μας έχει μάθει ή για την ακρίβεια μας έχει καλομάθει  το συγκεκριμένο τμήμα.

Βέβαια με αυτό δεν μειώνω την προσπάθεια και την δυναμική της αντίπαλης ομάδας, η οποία φάνηκε  καλοδουλεμένη με ψηλούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο γκολ  μπήκε πολύ νωρίς και τελικά κατάφεραμε να δεχθούμε τέσσερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Η μοναδική αντίδραση ήρθε από τον flash Μπερτόλη που κατάφερε να μειώσει σε 4-1.

Στη συνέχεια η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο για την ομάδα μας,  με τους ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν περισσότερη θέληση και πάθος. Ισορρόπησαν το παιχνίδι,  έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν τελικά να πετύχουν δύο τέρματα.

Για την ιστορία το δεύτερο γκολ σημείωσε  ο Βρέττας με ασύλληπτο μακρινό φάουλ, που αφιέρωσε στο φιλαράκι του στην κερκίδα (μεταξύ τους οι Πάνθηρες) και λίγο αργότερα ο  Χαψιάς  Α., άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ.

Σκύβουμε το κεφάλι  λοιπόν και δουλεύουμε όπως πάντα..

Άλλωστε οι δυνατότητες είναι δεδομένες και η δουλειά που γίνεται,φαίνεται…

Κώστας Μπίκας

 

pampaides IIpampaides II

Leave a Reply