Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Στην μάχη της πρόκρισης Νέοι, Παίδες & Παμπαίδες

Επικίνδυνες αποστολές για Νέους, Παίδες και Παμπαίδες που ρίχνονται στην μάχη για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α. αλλά και για τον νέο θεσμό του κυπέλλου.

  • Οι Νέοι του Θ.Βιάδη που αποκλείστηκαν από την Β’ φάση του πρωταθλήματος, αγωνίζονται στον θεσμό του κυπέλλου και θα αντιμετωπίσουν στον Μαραθώνα την τοπική Μάχη με στόχο την νίκη καθώς την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν στην Ραφήνα από τον Α.Ο.Παιανίας  με σκορ 1-2.
  • Οι Παίδες του Ν.Σκουμποτή που την 1η αγωνιστική γνώρισαν την ήττα επίσης από τον Α.Ο.Παιανίας με σκορ 3-0, θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο.Ατλαντίς και θα αγωνιστούν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο καθώς οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια μπορεί να βάλει τέλος στο όνειρο της πρόκρισης.
  • Τέλος οι Παμπαίδες του Σ.Χρυσίνα που προέρχονται από μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη με 2-4 επί του Άρη Βούλας, θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε μέρες την Δόξα Άνοιξης και θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα προημιτελικά.

Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα.
 

Leave a Reply