Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Σ.Χρυσίνας "Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου"

Ο προπονητής του τμήματος των Παμπαίδων Σπύρος Χρυσίνας, αναφερόμενος στον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Θησέα Ν.Μάκρης για την 1η αγωνιστική δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb το ακόλουθο κείμενο:
«Δικαίωμα στην κακή μέρα σε ένα ματς έχουν όλες οι ομάδες όταν δουλεύεις σωστά όμως αργά η γρήγορα ανταμείβεσαι!!! Ίσως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο παιδικό ποδόσφαιρο είναι το ήθος που έχει η ομάδα σου και οι αξίες που πρεσβεύεις σαν άτομο και ομάδα!!! Όταν σε ένα δυνατό ματς σου λέει αθλητής σου coach να δώσουμε την μπάλα στον αντίπαλο γιατί δεν μου έγινε φάουλ έκανε λάθος ο διαιτητής ξέρεις ότι είσαι σε καλό δρόμο να φτιάξεις πρώτα απ’ όλα σωστούς ανθρώπους και τίμιους στην κοινωνία, όταν στο τέλος του ματς επισημαίνεις στον αντίπαλο ότι ο διαιτητής έχει φτιάξει λάθος το Φ.Α. τότε μόνο υπερήφανος μπορεί να είσαι για την ομάδα σου και Εγώ είμαι για τα παιδιά μου!!!!!»
Να ευχηθούμε στον coach και τους ποδοσφαιριστές του ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Να είναι πάντα ενωμένοι και να νιώθουν περήφανοι που είναι κομμάτι μιας όμορφης οικογένειας που λέγεται Θύελλα!!

1 Comment

  1. Σταματοπουλος Γιώργος

    Η ανωτέρω τοποθέτηση του coach Σ.Χρυσινα αποδεικνύει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν να διδάσκουν ήθος και ευ αγωνιζεσθαι στα παιδιά μας. Και αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την ομάδα μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους – προπονητές.

Leave a Reply