Με νίκη συνέχισαν οι Παμπαίδες «Λιγνιτωρύχοι» την πορεία τους προς την επόμενη φάση, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν της Νίκης Δροσιάς με 2-0.
Οι ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα που κρατάνε για 490′ ανέπαφη την εστία τους, προηγήθηκαν μόλις στο 11’με τον Αναστάση Κούτρη να σημαδεύει από το σημείο του πέναλτι την δεξιά γωνία του γκολκίπερ Τζούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με τις φαρμακερές εκτελέσεις κυρίως corner του αρχηγού Παπαδόπουλου άγγιξαν το γκολ, καθώς σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις η μπάλα κυριολεκτικά απομακρύνθηκε από την γραμμή την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των «Λιγνιτωρύχων».
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 70′ και πάλι ο Αναστάσης Κούτρης με κοντινό πλασέ.
Για μια ακόμα φορά εξαιρετική η παρουσία του ρέφερι κ.Γκούγκαρη ο οποίος διέκοψε άμεσα το παιχνίδι προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Θύελλα Ραφήνας:(Σ.Χρυσίνας), Χότζα, Παπανίκος, Φράγκος, Ανδρίκος, Παπαδόπουλος, Αγγελονίδης, Σταματόπουλος, Κανελλόπουλος, Κούτρης, Μυτιληναίος, Μπαλής, Μπάμπαλης, Στυλιανού, Καρβουνιάρης Σ., Πάντζος, Καρβουνιάρης Π.
Νίκη Δροσιάς:(Γ.Πανδής), Τζούλης, Σάββας, Κουβέλης, Παπαδόπουλος, Μυλωνάς, Μπράβος, Μακρής, Χαλκιάς, Ματσάγγος, Λόλας, Γαργουλάκης, Ιωακειμίδης, Αδάμος, Κορδάτος, Ρούλιας, Μπισμπιρούλας.
Υ.Γ. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο ρέφερι κ.Γκούγκαρης με τους ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν τους φιλάθλους….για την συμπεριφορά τους. Ουδέν Σχόλιο από πλευράς μου!!!!!
Σας ευχαριστώ Καλή εβδομάδα.
Συγχαρητήρια σε όλους

Ο Αναστάσης Κούτρης ανοίγει το σκορ από το σημείο του πέναλτι.