Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Φιλικά Παμπαίδων

Την ομάδα του Παλληνιακού αντιμετώπισαν σήμερα το πρωϊ οι Παμπαίδες Λιγνιτωρύχοι, σε δύο φιλικές αναμετρήσεις στις 10:00 & 11:30 αντίστοιχα.

Πλούσιο θέαμα και στα δύο παιχνίδια, με αρκετά γκολ και διακυμάνσεις στο σκορ.

Στο πρώτο φιλικό οι Ραφηνιώτες επιβλήθηκαν με 5-4. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Κανελλόπουλος και Παπαδόπουλος, ενώ χατ τρικ σημείωσε το βαρύ πυροβολικό Ντίνος Σταματόπουλος.

Θύελλα: Αγγελονίδης, Ανδρίκος, Κανελλόπουλος, Μπαλής, Μυτιληναίος, Παπαδόπουλος, Χότζα, Παπανίκος, Καρβουνιάρης Π., Καρβουνιάρης Σ., Κούτρης, Μπάμπαλης, Παπαδημητρίου, Σταματόπουλος, Στυλιανού, Φράγκος.

Στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Χρυσίνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τον Βουγλάνη να σημειώνει το μοναδικό τέρμα καθώς το δεύτερο προήλθε από αυτογκόλ.

Θύελλα: Βουγλάνης, Γκιόκα, Δεληογλάνης, Καπράλος, Μανώλης, Οικονομάκης, Τσαλιαγκός, Παππάς, Τσουκάλης Β., Τσουκάλης Ν., Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Μαλινδρέτος, Μυλώβας, Μπερτόλης, Κατσαρώνης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους προπονητές των δύο ομάδων Ν.Ιωακειμίδης(Παλληνιακός), Σ.Χρυσίνας(Θύελλα) που μίλησαν στα παιδιά για την σημασία του αθλητισμού, της προσπάθειας και του «ευ αγωνίζεσθαι». Παρών και ο προπονητής των ανδρών του Παλληνιακού, Π.Χριστοφιλέας ο οποίος με την σειρά τους συνεχάρη τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους συμβούλεψε να τα δίνουν όλα στην προπόνηση και να ευχαριστιούνται τον αγώνα.

 

 

Leave a Reply