Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

6 Δεκεμβρίου. Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού. Χρόνια Πολλά!

Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε το 270 μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από Έλληνες γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έτυχε επιμελημένης μόρφωσης. Όμως, σε νεαρή ηλικία έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Από πολύ νωρίς είχε αφιερωθεί στα Θεία, μετά την μετάβασή του στα Ιεροσόλυμα για να προσκυνήσει τον Τίμιο Σταυρό και τον Πανάγιο Τάφο. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του χειροτονήθηκε ιερέας. Στην αρχή αφιερώθηκε στον ασκητικό βίο κι έγινε ηγούμενος της Μονής Σιών στα Μύρα της Λυκίας. Όταν απεβίωσε ο τότε Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας, οι επίσκοποι, δια θεϊκής αποκαλύψεως, αναγόρευσαν Αρχιεπίσκοπο τον Νικόλαο.

Σύμφωνα με την παράδοση, ήταν προικισμένος με το χάρισμα της θαυματουργίας και έσωσε πολλούς ανθρώπους, και όσο ήταν εν ζωή αλλά και μετά τον θάνατο του.

Αναφέρονται πλείστα θαύματα του αγίου όπως η απελευθέρωση των τριών στρατηλατών, θεραπείες νοσούντων και αποκαταστάσεις φτωχών.

Μεγάλη γιορτή και από που να ξεκινήσεις…

Χρόνια πολλά με υγεία στους ποδοσφαιριστές μας, Νίκο Κατσικάτσο, Νίκο Γεραμάνη, Νίκο Μπαμπαλή, Νίκο Σακελλαρόπουλο, Νίκο Χαψιά, Νίκο Στραϊτούρη, Νίκο Αλατζαδάκη, Νίκο Παπαδάκη, Νίκο Σαραφλή, Νίκο Βαβουράκη, Νίκο Βαρδινογιάννη, Νίκο Σωτηριάδη, Νίκο Στασινόπουλο και στους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα της Θύελλας Νίκο Χωριανόπουλο, Νίκο Τσουκάλη και Νίκο Παπαναστασίου.

Χρόνια πολλά με υγεία στον προπονητή της Ακαδημίας μας Νίκο Ιωακειμίδη, στον φίλο και τέως προπονητή μας Νίκο Σκουμποτή και στους γονείς Νίκο Αγγελονίδη και Νίκο Κούρτακα.

Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους, ιδιαιτέρως σε όσους ξέχασα!

 

 

Leave a Reply