Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Junior "Μια εικόνα χίλιες λέξεις"

Η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει τις προσπάθειες των Junior ποδοσφαιριστών Τριγλίας και Θύελλας, οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Διασταύρωσης.
Φιλαράκια και συμμαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Junior, και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο το πρώτο όσο και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε αγκαλιασμένους.
Οι μικροί «Λιγνιτωρύχοι» πιο αποτελεσματικοί κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους με σκορ 3-0.
Τα γκολ για τους ποδοσφαιριστές του Σ.Χρυσίνα σημείωσαν ο Χρήστος Μαρβάκης, ο Αλέξανδρος Μπούρης και ο Μιχάλης Κεχαγιάς.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια! Συγχαρητήρια στους προπονητές! Συγχαρητήρια στους φιλάθλους! Συγχαρητήρια στον ρέφερι κ.Πολύδωρο που είχε το γενικό πρόσταγμα.
Θύελλα Ραφήνας: Ενωτιάδης, Βρέττας, Ιωάννου Δ., Καβαλάρης, Κεχαγιάς, Μαρβάκης, Μπίκας, Μπούρης, Παπαδημητρίου, Βιάδης, Βουγλάνης, Σουλτανάκης, Ιωάννου Κ., Ιωάννου Σ., Αράπης.
Τριγλία Ραφήνας: Χαψιάς, Μπαλής, Ζαφείρης, Παπαθανασίου, Vaklinov, Νικολάου, Χρηστακίδης, Γεωργούσης, Κοζής, Κρικέλης, Γεροδήμος, Κωνσταντίνου, Μουστάκης, Μπότσης, Γάλλος.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2-AAj7AOJ04]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ieUVbriRLXE]
φώτο Γιάννης Βρέττας

Leave a Reply