Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Junior I) Άνοιξη-Θύελλα

Άνοιξη – Θύελλα 3-2

Θύελλα:(Β.Αναστασίου) Παππάς, Καπνισάκης, Βουγλάνης, Βιάδης, Δαγκλής, Μπίκας, Κουρουνιώτης, Μπιτσαξής, Διαμαντόπουλος, Στραϊτούρης, Μπούτος, Αράπης.

Scorer: Κουρουνιώτης (2)
Η Κυριακή, βρήκε όλους τους γονείς των Junior με ένα GPS στο χέρι,να ψάχνουν για το γήπεδο της Άνοιξης..
Ακόμα κι εμένα, παρόλο που με πήγαινε επαγγελματίας οδηγός!! (ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό γιατί θα μου κόψει την καλημέρα).
Πολλές οι ελλείψεις για την σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά με δύο τερματοφύλακες!! Έχουμε πει βέβαια και είναι γνωστό πως αυτή η ομάδα είναι η Λερναία Ύδρα!!
Αν και ο αγώνας αυτός προηγήθηκε του αγώνα της αντρικής μας ομάδας, είχε πολλά κοινά.
Ολική υπεροχή, κυρίως στο Β’ ημίχρονο, αλλά ΝΟ GOAL!!
Στα του αγώνα λοιπόν. Το ένα μηδέν ήρθε πολύ νωρίς για να μας προσγειώσει, μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, που επιτρέψαμε ανενόχλητοι να εκτελέσει.. Εκεί πήγε να χαθεί για λίγο «η μπάλα» για την ομάδα μας και χρειάστηκαν οι  καλές τοποθετήσεις και αποκρούσεις του Καπνισάκη και να κρατήσει το σκορ. Ο Κουρουνιώτης εν τω μεταξύ, γυάλιζε το όπλο του και όταν ήταν έτοιμος, όπλισε και καθάρισε με ένα παλικαρίσιο γκολ για να φέρει ξανά το ματς στα ίσα και να μας αφυπνίσει!!
Η χαρά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ, γιατί μετά από παρόμοιο λάθος αλλά ακόμα καλύτερη εκτέλεση κόρνερ της αντίπαλης ομάδας, δεχτήκαμε ακριβώς το ίδιο γκολ για να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ.
Δεν μας έφτανε αυτό, λίγο πριν από την λήξη του Α’ ημιχρόνου, υπενθυμίζω ο κατά τ’άλλα εξαιρετικός έως τότε Goalkeeper μας Καπνισάκης, θα είδε κάποια όμορφη παρουσία στην κερκίδα (που να έμοιασε άραγε το παιδί;;) με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γκολ καθαρά αφηρημάδας για να κλείσει το ημίχρονο με το εις βάρος μας 3-1..
Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν εντελώς διαφορετικό.. Πολύ πίεση, ωραίες εναλλαγές, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, πάθος και δύναμη ενώ ήταν όλοι τους ανεβασμένοι(κάποιοι λίγο παραπάνω)..
Με μια ολική υπεροχή και απανωτές φάσεις, ύστερα από τρία κερδισμένα κόρνερ,ήρθε στο τέταρτο ο mvp κατά την προσωπική μου άποψη Κουρουνιώτης, για να μας θυμίσει πως είναι εδώ!! Την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ είχε αναλάβει ο Μπούτος και ο Αντρίκος σαν ακρίδα, πήδηξε πάνω απ’ όλους, μειώνοντας το σκορ σε 3-2….
Δυστυχώς, παρόλο που το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο και μάλιστα με αρκετά τετ α τετ (ένα από αυτά μάλιστα δευτερόλεπτα  πριν το τέλος), δεν καταφέραμε να βάλουμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ το γκολ της ισοφάρισης!!
(οι ομοιότητες με τον αγώνα της αντρικής που έλεγα..)
Ήταν αρκετοί αυτοί που ξεχώρισαν στο Β’ ημίχρονο, για να μην πω όλα τα παιδιά, αλλά κάποιοι έδωσαν το κάτι παραπάνω.. Ανάμεσα σε αυτούς, θεωρώ πως ο mvp του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ο Κουρουνιώτης, γιατί εκτός από τα δύο παλικαρίσια και καταπληκτικά σε εκτέλεση γκολ, ήταν εξίσου καλός και μαχητικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα!!
Κώστας Μπίκας

Leave a Reply