Θύελλα-Αετός Πικερμίου 4-1

Scorers: Ιωάννου, Μανώλης, Κουρουνιώτης, Διαμαντόπουλος.

Θύελλα: (Β.Αναστασίου) Καπνισάκης, Αράπης, Βουγλάνης, Στραϊτούρης, Μπούτος, Μπιτσαξής, Διαμαντόπουλος, Μπίκας, Ιωάννου, Βιάδης, Μανώλης.

Το σερί των αγώνων της ακαδημίας και πριν από τον  κρίσιμο  αγώνα της ανδρικής μας ομάδας, έκλεισε η πρώτη ομάδα των Junior,ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον συντοπίτη Αετό Πικερμίου.

Τα παιδιά ήταν σε αρκετά καλή μέρα με καλές τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις, καθώς και αρκετές φάσεις με τον Κουρουνιώτη σε δύο περιπτώσεις να σημαδεύει τα αντίπαλα δοκάρια.

Το ημίχρονο έκλεισε με το φτωχό 1-0 από την κατά μέτωπο επίθεση του Ιωάννου μετά από κάθετη μπαλιά του πολυεργαλείου Μανώλη!!

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Μανώλης από δημιουργός χρήστηκε σκόρερ να εξαργυρώνοντας ήδη την πολύ καλή απόδοσή του.

Άμεσα ήρθε η απάντηση από τους παίκτες του Αετού με φανταστικό σουτ-γκολ του Χρήστου Παπαδόπουλου μειώνοντας σε 2-1.

Σφραγίδα Κουρουνιώτη είχε το 3ο γκολ, αφού ο υπέρ-δραστήριος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του Αράπη, διένυσε το μισό γήπεδο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην γωνία της εστίας του Αετού.

Τελευταία καλή φάση για την Θύελλα με τον Κουρουνιώτη να σημαδεύει για τρίτη φορά το δοκάρι και στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 4-1.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι  παραπάνω για ομάδα αυτή.. Άλλωστε είναι γνωστή σε όλους μας η αξία και η ποιότητά τους.

Απλά και μόνο να παραμείνουν προσηλωμένοι, προσγειωμένοι και εργατικοί…

ΥΓ1. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και σε κάθε αγώνα.

Το θέμα είναι να μένουν εκεί, να μην παίρνουν έκταση και το κυριότερο να μην δίνεται συνέχεια..

Βέβαια προσοχή χρειάζεται τόσο εκτός αγωνιστικού χώρου όσο και εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Ο άρχων του αγώνα, έχει τις μπακέτες και διευθύνει την ορχήστρα, έχοντας εν μέρει την  ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!!

ΥΓ2. Για να μην παρεξηγηθεί τίποτα και βιαστεί κανένας να κρίνει, εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη.

Κώστας Μπίκας