Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

«Junior I» Θύελλα-Μάχη Μαραθώνα

Θύελλα Ραφήνας-Μάχη Μαραθώνα 5-0

Scorers:Δαγκλής(2), Κουρουνιώτης(2), Ιωάννου Σ.

Θύελλα:(Β.Αναστασίου) Παππάς, Αράπης, Βουγλάνης, Ιωάννου Σ., Μπούτος, Διαμαντόπουλος, Μπιτσαξής, Βιάδης, Δαγκλής, Κουρουνιώτης, Μανώλης.

Με πολλές ελλείψεις για μια ακόμα φορά και τον νου όλων στο Αλιβέρι για την αντρική μας ομάδα, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της πρώτης ομάδας μας των Junior.

Tο ψιλόβροχο στο ξεκίνημα, θεωρήθηκε κακό από κάποιους για την εικόνα του αγώνα που θα ακολουθούσε, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τα καμικάζι της ομάδας…

Καταπληκτικό ματς από τα παιδιά, μεγαλειώδης και επιβλητική εμφάνιση.

Για την ιστορία, το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0 με δύο γκολ του Κουρουνιώτη και ένα του Δαγκλή, ενώ στο Β’ ημίχρονο τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν ο Δαγκλής και ο Σταύρος Ιωάννου.

Σε κάθε αγώνα συνηθίζω να κάνω μια αναλυτική περιγραφή. Αυτήν την φορά όμως δεν θα κάνω αλλά θα σταθώ σε δύο πράγματα.

1ο) Ενώ όλα τα γκολ ήταν εξίσου όμορφα και δύσκολα μετά από πολύ καλή λειτουργία και συνεργασία, το ένα ήταν απλά μαγικό!! Το δεύτερο γκολ του Κουρουνιώτη, με το οποίο έγινε το 3-0, ήταν απλά άψογο σε σκέψη και εκτέλεση.. Σταμάτημα, σήκωμα της μπάλας με το δεξί και πριν σκάσει η μπάλα, με το αριστερό σουτάρα και παρκάρισμα στην απέναντι γωνία. Ενέργειες που δεν βλέπουμε συχνά από δεκάχρονα παιδιά!!

2ο) Είχα γράψει για τον προηγούμενο αγώνα, πως αυτή η ομάδα έχει υλικό και θέμα. Την είχα αποκαλέσει μάλιστα, Λερναία Ύδρα…Ένα από τα κεφάλια για τον αγώνα αυτό και ο mvp, ήταν ο Θοδωρής Δαγκλής!! Όχι μόνο σημείωσε δύο όμορφα γκολ, αλλά και για την συνολική καλή του εικόνα μέσα στο γήπεδο με αρκετές ασίστ, καλές τοποθετήσεις κράτημα της μπάλας αλλά και ακόμη ένα δοκάρι…

ΥΓ..Το ότι κάνω κάθε εβδομάδα αναφορά σε κάποιο παιδί, δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα δεν ήταν καλά. Επίσης είναι απλά η κρίση μου και προφανώς δεν θα συμφωνούν και όλοι…Οι αναφορές μου και τα αφιερώματα, είναι σχεδόν πάντα για το πάθος και την δυναμική κάποιου-ων παιδιών και όχι για την τεχνική..

Εξάλλου, όλα τα παιδιά έπαιξαν φανταστικά για ακόμη έναν αγώνα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!

Κώστας Μπίκας

Leave a Reply