Θύελλα-Δόξα Κορωπίου 2-2

Scorers:Θεοδωρακίδης, Χαμπέρι.

Θύελλα:(Ν.Ιωακειμίδης) Παπαδάκης,Γιαννόγλου, Χαμπέρι, Παναγόπουλος, Πλακίτσης, Σταύρου, Θεοδωρόπουλος, Χταποδά, Χρηστακέας, Αλατζαδάκης, Αχμέτι, Ευαγγελάτος, Ευαγγελινός, Παπαναστασίου, Σαραφλής, Τριανταφύλλου, Χωριανόπουλος, Θεοδωρακίδης.

Όταν βλέπεις μια ομάδα μετά από σχεδόν έναν μήνα και βλέπεις την εμφανή διαφορά σε όλα τα παιδιά, το μόνο που μπορείς να πεις, είναι ένα μεγάλο μπράβο…

Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου και λοιπών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δω το συγκεκριμένο τμήμα, όπως συνήθιζα να κάνω και με άλλα τμήματα κατά το παρελθόν.

Μου δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία εφόσον είχα πάρει σβάρνα τα γήπεδα το Σ/Κ και πήγα.

Με αποζημίωσε το θέαμα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ το πάθος και η δύναμη από όλα τα παιδιά, μηδενός εξαιρουμένου και χωρίς υπερβολή!!

Να τονίσω εδώ πως μου έκανε μεγάλη και θετική εντύπωση η μοναδική κοπέλα της ομάδας μας η Φωτεινή, η οποία ήταν αντάρτισσα με τα όλα της και μαχόνταν από την αρχή ως το τέλος πάνω κάτω στην αριστερή πλευρά του κέντρου..

Στα του αγώνα λοιπόν, αν και δεν παίζει  μεγάλο ρόλο, η ομάδα μας προηγήθηκε με γκόλ του συνήθη ύποπτου πιστολέρο, Ντίμι…

Ισοφαρίστηκε σε 1-1 έτσι όπως έληξε και το 1ο ημίχρονο..

Στο δεύτερο ήρθε και πάλι ο «αεροπόρος» Χαμπέρι Άγγελος, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά (3η παρόμοια για φέτος) έκανε το 2-1.

Χαρά που δεν κράτησε πολύ καθώς ένα μπέρδεμα στην άμυνα και μια λάθος απόκρουση του κατά τα άλλα κορυφαίου goalkeeper Παπαδάκη απέφερε το τελικό 2-2.

Συνεχίζουμε με πάθος και δύναμη…τα καλύτερα έρχονται!!

Κώστας Μπίκας

 

junior iijunior ii