Θύελλα Ραφήνας-Νικητές Ανθούσας 4-0

Scorers: Παναγόπουλος(2), Θεοδωρακίδης, Χταποδά.

Θύελλα:(Ν.Ιωακειμίδης) Παπαδάκης, Γιαννόγλου, Παναγόπουλος, Πλακίτσης, Σταύρου, Θεοδωρόπουλος, Θεοδωρακίδης, Χταποδά, Χρηστακέας, Αλατζαδάκης, Αχμέτι, Ευαγγελάτος, Ευαγγελινός, Παπαναστασίου, Σαραφλής, Χαμπέρη, Τριανταφύλλου, Χωριανόπουλος.

Το Σάββατο το πρωί και με κάποια καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του δεύτερου τμήματος των Junior με το αντίστοιχο των Νικητών Ανθούσας…

Τέσσερις ομάδες Projunior και Παίδων βρέθηκαν  ταυτόχρονα στο γήπεδο της Διασταύρωσης (Π.Ν.Α.), οι οποίες περίμεναν να παίξουν αργότερα λόγω καθυστέρησης..

Αυτό όμως δεν επηρέασε καθόλου την εικόνα των δύο ομάδων που ήδη έπαιζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!!

Καλός ρυθμός, αρκετό πάθος και σε πολύ καλή ημέρα σχεδόν όλα τα παιδιά, γι’αυτό και η επιβλητική αυτή νίκη..

Είχα γράψει στον άρθρο που αφορούσε τον προηγούμενο αγώνα, πως είχα εκπλαγεί για το πάθος και την δυναμική  αυτής της ομάδας παρόλο την ήττα τους και μάλιστα ως παράδειγμα, είχα φέρει την μοναδική δεσποινίδα (Φωτεινή), η οποία μία εβδομάδα μετά, έτυχε κι έβαλε το πρώτο της γκολ, ως ανταμοιβή των προσπαθειών της..

Όλα τα παιδιά είναι μαχητές και το ένα παρακινείι το άλλο ώστε να μην

παρατάνε καμία φάση και μπράβο τους!!

Ελλείψεις βέβαια στην τεχνική σαφέστατα και υπάρχουν και είναι δουλειά των προπονητών να τις βελτιώσουν, αλλα το πάθος τους είναι δεδομένο και φαίνεται.

Εκτός από την Φωτεινή λοιπόν, η οποία με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το τελευταίο τέρμα για την ομάδα μας, τα υπόλοιπα τρία γκολ έβαλαν ο συνήθης ύποπτος και πιστολέρο Ντίμης Θεοδωρακίδης, που κυνηγάει να βγει πρώτος σκόρερ σε όλο το Respect Cup καθώς επίσης και ο υπέρ δραστήριος και τουρμποκίνητος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ για την ομάδα μας!!

Κώστας Μπίκας