Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Κ-18) Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας 3-1

Ντέρμπι με τα όλα του!!!

Το αίμα τους «βράζει»… και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Θύελλα και Τριγλία σε επίπεδο Κ-18, με την ένταση και το πάθος να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην σημερινή αναμέτρηση και να μένουν εντός των αγωνιστικών γραμμών, αφού το σφύριγμα της λήξης βρήκε αμφότερους τους φίλους και συμμαθητές αγκαλιασμένους.

Οι «Λιγνιτωρύχοι» έσπασαν το ρόδι και μετά το σερί των ισοπαλιών, κατάφεραν επιτέλους στην 5η αγωνιστική να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 48′ ο Τσάκκος και δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργούλιας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους τυπικά γηπεδούχους.

Στο 57′ ο Κουμουτσέας μείωσε για την Τριγλία σε 2-1 και στο 61′ η ένταση ανάμεσα στους Διπλάρη και Μπουντάκη απέφερε αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες με τον ποδοσφαιριστή της Τριγλίας να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 74′ ο Ορέστης Χρήστου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος συνδυάζοντας την ονομαστική του εορτή με γκολ.

Χρόνια πολλά Ορέστη!

Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Θύελλα Ραφήνας: (Β.Αναστασίου) Γεραμάνης Δ., Γεραμάνης Ν., Pjetri, Ασπρογέρακας, Κοζανίδης, Τσάκωνας, Τσάκκος, Γεωργούλιας, Μπουντάκης, Χρήστου, Παναγιώτου, Κορνήλιος, Σαμάρκος, Κοντογιάννης, Χριστόπουλος, Θεοχάρης, Muca, Αγγελακόπουλος.

Τριγλία Ραφήνας: (Α.Ντερτινής) Σαράκης, Κίτσος, Τσιλίκης, Κουμουτσέας, Προύσαλης, Κοντιζάς, Τσούκας, Καρανικολόπουλος, Πετράκης, Διπλάρης, Φωτιάδης, Πράσινος, Καραγιάννης, Τσιάντης, Γκύζης.

Leave a Reply