Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Θύελλα Ραφήνας (φώτο-video)

Στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας, οι «Λιγνιτωρύχοι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής, βράβευσαν τους αθλητές που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αλλά και την ομάδα των Νέων που κατέκτησε το περσινό Πρωτάθλημα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος, του Ιερού Ναού της Αναλήψεως στη Διασταύρωση Ραφήνας, ο οποίος ευχήθηκε νίκες και υγεία σε όλα τα μέλη του Δ.Σ., στους αθλητές και τους γονείς τους.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Θύελλας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και έκανε έναν σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς, και στις επιτυχίες που είχαν όλα τα τμήματα. Από την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, την παραμονή στη Γ’ Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος των Νέων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των χορηγών της ομάδας ενώ κατόπιν τον λόγο πήρε ο τ. Δήμαρχος και νυν Γ.Γ του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία για τους αθλητές, κουράγιο για την διοίκηση και η χρονιά αυτή να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος. Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, ο κ. Λουκάτος, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του ως προς την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου σχετικά με τις επιχορηγήσεις των Αθλητικών Σωματείων, και πιο συγκεκριμένα, στην απόφαση να μειωθεί η επιχορήγηση προς την Θύελλα κατά 1.000 ευρώ.

Επίσης ανέφερε πως το ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας πήρε την απόφαση, 2.000 από τα χρήματα που θα δοθούν στην ομάδα, να τα διαθέσει στους πυρόπληκτους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.(αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Θύελλας, Γιώργος Σταματόπουλος, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μίλησε για τις Ακαδημίες της ομάδας και ευχαρίστησε όλους τους προπονητές των τμημάτων, όπως και τους χορηγούς.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών των Ακαδημιών, ενώ στην συνέχεια ο Γενικός Αρχηγός της Ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος, πήρε τον λόγο μίλησε για τις Ακαδημίες των «Λιγνιτωρύχων»  ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκε η ομάδα των Νέων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος αναφέρθηκε στις  επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, αλλά και για το πότε θα αλλαχθεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Ραφήνας και για την αλλαγή που θα αφορά τις Ακαδημίες (αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δαμιανός Φαφούτης & Ανδρέας Βασιλόπουλος, όπως και η Δημοσιογράφος και Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Χαρά Ξάνθη.

Μετά το πέρας των ομιλιών και των βραβεύσεων, ακολούθησε η κλήρωση για τους τυχερούς από τα τμήματα των υποδομών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Γιώργος Χαχοκάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βουδούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης» Μαρία Μάρκου Ρούση, ο πρ. πρόεδρος του ΔΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μισοκοίλης, ο πρ. Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Βασιλόπουλος, Δαμιανός Φαφούτης,  Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βάϊος Γερεντές, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, η Δημοσιογράφος και Πολιτικό Στέλεχος της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, ο Μάνος Χαχολάκης από τον Αργοναύτη Ραφήνας, ο ερευνητής τοπικής ιστορίας Δημήτρης Μακρής, ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου και σύσσωμο του ΔΣ της ομάδας, ο προπονητής της αντρικής ομάδας Νίκος Μεσολόγγης μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των τμημάτων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

πηγή:irafina

 

Leave a Reply