Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Νίκη για την Κ-16 με 1-2 επί του Κωστέα Γείτονα, που δυστυχώς δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του συμπαίκτη τους.

Σημαντική νίκη με 1-2 επί του Κωστέα Γείτονα σημείωσαν οι «Λιγνιτωρύχοι» της Κ-16 στη μάχη της πρόκρισης, νίκη που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να χαρούν όπως θα ήθελαν, αφού τα πάντα επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Αναστάσιου Αγγελονίδη.

Ο νεαρός επιθετικός στην εκπνοή του ημιχρόνου προσέκρουσε με σφοδρότητα στα τσιμεντένια κιγκλιδώματα του γηπέδου των Γλυκών Νερών(πλαστικό), παγώνοντας τους πάντες. Οι ενέργειες όλων ήταν άμεσες και ο αθλητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν οι φόβοι όλων μας για σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Διπλό κάταγμα άνω άκρου στα οστά κερκίδας και ωλένης ήταν η γνωμάτευση των ιατρών, οι υπόλοιπες εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα το ανησυχητικό, τοποθετήθηκε γύψος, η κατάσταση στο χέρι του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες και ο ποδοσφαιριστής μας επέστρεψε στο σπίτι του προς ανακούφιση όλων.

Ευχόμαστε στον Αναστάση περαστικά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός!!!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ  σε όλους! Όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στο πλευρό του Αναστάση. Πρωτίστως στο γιατρό της αναμέτρησης ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του.(ας με συγχωρέσει που πάνω στην ταραχή δεν ρώτησα το όνομα του).

Στα μέλη της επιτροπής Ακαδημίας, στους αθλητές, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους γονείς, σε όσους ήταν εκεί!!!

Μήπως πρέπει τελικά να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους, όσο αφορά τα γήπεδα κλουβιά που δεν παρέχουν καμία απολύτως ασφάλεια, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων οι επανορθωτικές γραμμές του γηπέδου απέχουν ελάχιστα από τα ντουβάρια, κολώνες, κιγκλιδώματα, σύρματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πριν να είναι αργά?

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply