Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  * ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2016-2017 *

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ομάδα μας για να αθληθούν τα παιδιά σας και ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες. Ακολούθως θα αναπτυχθεί πλήρως ο τρόπος λειτουργίας της ακαδημίας μας :

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ : Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας  του παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται, σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα και fair play συμπεριφορά).

ΣΚΟΠΟΣ : Η συστηματική εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου  και παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στην δημιουργία παικτών με προσωπικότητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

ΣΤΟΧΟΣ : Όραμα μας η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και η σταδιακή  προώθηση έτοιμων νεαρών παιχτών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Ειδικότερα ανά ηλικιακή κατηγορία η πρόκριση όλων των τμημάτων στην Β΄ φάση των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ καθώς και στην τελική φάση ιδιωτικών τουρνουά  που θα συμμετέχουμε , ώστε τα παιδιά να αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδια κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 1. Η ακαδημία διοικείτε από ανεξάρτητο Δ.Σ., το οποίο αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τους κ. Παπακωνσταντίνου Χρήστο (υπεύθυνος οικονομικών), Κεχαγιά Αναστάσιο (υπεύθυνος οικονομικών και δημοσίων σχέσεων), Γιαλαράκη Απόστολο (υπεύθυνος διαχείρισης υλικού), Παπαδημητρίου Γεώργιο (υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων – προπονητών – γονέων), Σταματόπουλο Γεώργιο( υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων – προπονητών – γονέων).

Η επιτροπή ακαδημίας για την επίτευξη των στόχων θα συνεπικουρείται και από τους κατωτέρω :

 • Γραμματέας Ακαδημίας κ. Κουκουράκης Νεκτάριος ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την γραμματειακή υποστήριξη της ακαδημίας, ενημέρωση γονέων μέσω ανακοινώσεων (site – γραπτά μηνύματα),τήρηση και παράδοση αθλητικού υλικού, συγκέντρωση συνδρομών όλων των τμημάτων της ακαδημίας. Ο Γραμματέας θα ευρίσκεται στα Γραφεία του Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας – 2ο Δημοτικό Σχολείο) καθημερινά (πλην Τρίτης) κατά τις ώρες 17.00 – 21.00.(τηλ. επικοινωνίας 6988444161).
 • Τεχνικός Σύμβουλος Ακαδημίας κ. ΒΙΑΔΗΣ Θεόδωρος ο οποίος θα παρέχει συμβουλευτικό έργο στην επιτροπή Ακαδημίας.

 

 1. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α.  Η Επιτροπή ακαδημίας έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργιάς των τμημάτων και απευθύνεται μόνο προς την Διοίκηση  και τον Πρόεδρο του συλλόγου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν τον απαραίτητο σεβασμό προς την Διοίκηση και την Επιτροπή ακαδημίας, τους προπονητές, τους συμπαίκτες τους και τους φιλάθλους.

Β.  Υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών

 • Να συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, να λαμβάνουν μέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα κληθούν από τον προπονητή, συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
 • Να υπακούουν μόνο στις οδηγίες των προπονητών κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων
 • Η εμφάνιση στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη και ομοιόμορφη σύμφωνα με το αθλητικό υλικό που έχουν παραλάβει .
 • Να προσέχουν το αθλητικό υλικό της ομάδας και τον προσωπικό τους ιματισμό. Σεβασμός στον υπεύθυνο υλικού και φροντιστή της  ομάδας.
 • Σε περίπτωση απουσίας τους  από τις προπονήσεις ή τον αγώνα  οφείλουν να ενημερώνουν  τον προπονητή όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.
 • Για οποιαδήποτε επιπλέον αθλητική δραστηριότητα  (π.χ. personal training – συμμέτοχη σε camp) οι γονείς και ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον προπονητή και την επιτροπή ακαδημίας.
 • Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου, το αγωνιστικό φίλαθλο πνεύμα, fair-play  κλπ. κατόπιν εισήγησης του προπονητή θα εξετάζεται από την επιτροπή ακαδημίας και θα επιβάλλεται ανά περίπτωση πειθαρχική ποινή (από προφορική παρατήρηση, διακοπή προπονήσεων και αγώνων έως διαγραφή από τα μητρώα του συλλόγου) .

Γ. Υποχρεώσεις γονέων

 • Η συμπεριφορά των γονέων πρέπει να είναι κόσμια και να μην προκαλούν αρνητικές κρίσεις και τεχνικές οδηγίες  προς τους ποδοσφαιριστές και να μην παρεμβαίνουν στο έργο των προπονητών.
 • Οι γονείς σε προκαθορισμένες συγκεντρώσεις θα ενημερώνονται σε θέματα που αφορούν την πρόοδο των παιδιών τους και σε θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας.
 • Σε περίπτωση σοβαρότερου προβλήματος που τυχόν χρήζει επίλυσης θα κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικά μέσω του Γραμματέα της ακαδημίας με τους υπεύθυνους της επιτροπής και αν κρίνεται αναγκαίο θα παρευρίσκεται και ο προπονητής.
 • Η παρακολούθηση των προπονήσεων  από τους γονείς και λοιπούς συγγενείς και φίλους θα γίνεται υποχρεωτικά σε χώρο αυστηρά έξω από τα γήπεδα (Γηπ. Ραφήνας μόνο στις κερκίδες – Γηπ. ΔΠΝΝ χώρος πλευράς αναψυκτηρίου – Γηπ. 5×5 χώρος πλευράς αναψυκτηρίου).Απαγορεύεται η είσοδος εντός του αγωνιστικού χώρου σε οποιονδήποτε πλην των προπονητών και των φροντιστών των ομάδων.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 • Για τα παιδιά γεν. 2010-2012 υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α) ετήσιος έως τέλος Σεπτεμβρίου 240 € β) 30 € μηνιαίως (Α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα).
 • Για τα παιδιά γεν. 2000-2009 υπάρχουν τρεις επιλογές πληρωμής : α) ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 300 €  β) τρίμηνο 110 € (έως 10 Σεπτ. – 10 Δεκ. – 10 Μαρ.)  γ) μηνιαίως 35 € (Α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα).
 • Σε περίπτωση δύο αδελφιών (ανεξαρτήτου ηλικίας) τρεις επιλογές πληρωμής : α) ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 500 € β) τρίμηνο 180 € (έως 10 Σεπτ. – 10 Δεκ. – 10 Μαρ.)  γ) μηνιαίως  60 € (Α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα).
 • Δεν θα πληρώνουν καθόλου συνδρομή τα όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το έτος 1999. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί από αυτά δεν επιθυμεί να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα μετά την περίοδο, θα καταβάλλει το ετήσιο κόστος.
 • Τρίτο παιδί οικογενείας ανεξαρτήτου ηλικίας δωρεάν.
 • Συνδρομές γονέων θα καταβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στον Γραμματέα της Ακαδημίας στα Γραφεία του Συλλόγου κατά τις προαναφερθείσες ώρες λειτουργίας του γραφείου γραμματείας.

Δ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

 

Αρέσει σε %d bloggers: