Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «Λιγνιτωρύχοι»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το απόγευμα και αμέσως μετά τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου οι «Λιγνιτωρύχοι», σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. της Αναλήψεως παρουσία των αθλητών, των προπονητών, των γονέων, σύσσωμου του Δ.Σ.  και πολλών φίλων του συλλόγου.

Μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος κ.Αντώνης Παλπατζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρ. βουλευτής της Ν.Δ. κ.Νίκος Καντερές, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και μέλος του Δ.Σ. της Θύελλας κ.Σπύρος Λουκάτος, ο Γραμματέας της Τριγλίας κ.Κώστας Κοζής, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας κ.Δημήτρης Δελτσίδης, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας κ.Βάιος Γερεντές, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου κ.Δημήτρης Κατσουλάκης, ο ερευνητής τοπικής ιστορίας κ.Δημήτρης Μακρής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Θύελλας κ.Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ.Λουκάτος, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Μπουρνούς, ο ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Πιστικίδης και από την επιτροπή Ακαδημίας της Θύελλας ο κ.Σταματόπουλος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα Κωνσταντίνος Μπουντάκης και Χρυσοβαλάντης Παπατσαράκης οι οποίοι αμφότεροι από βήματος τόνισαν την προτεραιότητα του σχολείου και εν συνεχεία του αθλητισμού και δικαίως έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων αποδεικνύοντας ότι ο συνδυασμός μπορεί να  είναι εφικτός!!!

Και του χρόνου να είμαστε καλά.

 

 

Leave a Reply