Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Έτοιμο το στολίδι των «Λιγνιτωρύχων»

Καλορίζικο…. Φτου φτου σκόρδα!!!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!

Το ολοκαίνουργιο και σύγχρονο  γυμναστήριο του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας είναι πανέτοιμο και στην διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών του συλλόγου, αποτελώντας το επιστέγασμα μια τεράστιας προσπάθειας για τα μέλη της Επιτροπής Ακαδημίας αφού όχι μόνο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας έναν εκ των στόχων που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά να υλοποιήσουν ένα τόσο σημαντικό έργο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ των ΑΘΛΗΤΩΝ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ενεργοποιώντας την τελευταία παράγραφο του κανονισμού λειτουργίας (…. Τα έσοδα της Ακαδημίας κατά κύριο λόγο προέρχονται από τις συνδρομές των αθλητών μας , όπου η έγκαιρη πληρωμή αυτών είναι απαραίτητη για την σωστή οργάνωση και λειτουργία, με τελικό αποτέλεσμα τις καλύτερες παροχές στα παιδιά μας.)

Το νέο γυμναστήριο διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα που στα χέρια του έμπειρου τεχνικού επιτελείου θα συντελέσει τα μέγιστα τόσο στην ενδυνάμωση, όσο και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης όλων των αθλητών μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά την οικ. Μήτση και το κατάστημα Χαρίσης Ε.Μήτσης για την προσφορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην διαμόρφωση του χώρου και τον κ.Τσούτη Δημήτριο για τις εργασίες που προσέφερε σε όλες τις φάσεις του έργου.

 

Leave a Reply