Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Αυτή την Κυριακή ας μην λείψει κανείς!!!

Η διοίκηση της Θύελλα θα ήθελε με την παρούσα ανακοίνωση να καλέσει τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα στο κρίσιμο αγώνα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου κόντρα στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου .

24796707_749342865259667_3810805753347029283_n

Είναι γνωστό πως στην Θύελλα συντελείται ένα πείραμα και η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Η συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της ανήκει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Στην τελευταία αποστολή στη Σαντορίνη ακολούθησαν εννέα παίκτες που πρόσφατα βγήκαν από το εκκολαπτήριο της ακαδημίας,  οι επτά δε από αυτούς συμμετείχαν με επιτυχία στην αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό.

Αν θέλουμε αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική που πραγματικά το αξίζουν και να χαιρόμαστε τις προσπάθειες τους δεν φτάνει μόνο η δίκη τους προσπάθεια, χρειάζεται και η συμπαράσταση της εξέδρας. Διοίκηση και παίκτες δεν θα κατορθώσουν τίποτα αν δεν είναι γεμάτη η εξέδρα κάθε Κυριακή. Δεν το ζητούμε μόνο από τους φίλους του ποδοσφαίρου της Ραφήνας άλλα και από την ευρύτερη περιοχή, ακόμη και από φίλους μας που δεν είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου άλλα που επιβραβεύουν προσπάθειες παιδιών και σωστό προγραμματισμό διοίκησης.

Πρέπει να είναι όλοι στο γήπεδο.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι… ας μην λείψει κανείς.

 

Μετά τιμής το Δ.Σ.

 

Leave a Reply