Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

(Γενική Συνέλευση) Γ’ Εθνική ή Α’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Ιδού το δίλημμα

Με τα ίδια πρόσωπα θα συνεχίσει και του χρόνου η Θύελλα Ραφήνας όσο αφορά το Δ.Σ. της ομάδας. Αυτό που όμως πρέπει να αποφασίσουν είναι αν οι Λιγνιτωρύχοι την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική ή στην πρώτη κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.

Επίσης, ένα ερώτημα που γεννάται είναι αν στο νέο Δ.Σ. θα παραμείνει πρόεδρος ο Σπ. Λουκάτος. Αυτό θα το μάθουμε αύριο Δευτέρα, μια και στις 20:00 έχει διοικητικό συμβούλιο όπου θα αποφασίσουν για το ποια θέση θα αναλάβει ο καθένας.

Τώρα όσον αφορά την πολύ μεγάλη απόφαση που πρέπει να παρθεί για την νέα αγωνιστική σεζόν, η πρόταση του κ. Λουκάτου, η οποία σημειωτέον είχε τεθεί και στο Δ.Σ. προ ημερών, είναι η ομάδα να κατέβει με νέα παιδιά στην Γ’ Εθνική αλλά χωρίς δυνατότητες και χωρίς ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία ή διαφορετικά να δηλωθεί στην Α ΕΠΣΑΝΑ με πολύ πιο χαμηλό μπάτζετ και με νέους παίκτες από τις ακαδημίες σε ένα πλάνο πενταετίας όπου η Θύελλα θα αγωνίζεται με δικά της παιδιά.

Πάνω σε αυτό το θέμα ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις ενώ τέθηκαν και διάφορα ερωτήματα από τα μέλη του συλλόγου. Αφού όλοι είπαν τις δικές τους απόψεις αποφάσισαν να δοθεί μια μικρή «παράταση» στο νέο Δ.Σ. να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρεθούν χρήματα και μετά να συναποφασίσουν ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου.

πηγή:www.irafina.gr

Leave a Reply