Όλα τα μέλη της Θύελλας Ραφήνας αποφάσισαν να πουν ομόφωνα «όχι» στην πρόταση του Δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνού για συνένωση των ομάδων.

Αρκετή ώρα κράτησε η σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας της Διασταύρωσης αφού οι αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν αφορούσαν το άμεσο και το έμμεσο μέλλον της Θύελλας. Το καλωσόρισμα στα μέλη έκανε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χρ. Μυτιληναίος ο οποίος πρότεινε λόγω της σοβαρότητας της σημερινής Γ.Σ. πρόεδρος να οριστεί ο δικηγόρος (και μέλος) Γιώργος Παπαδουκάκης.

Να σημειωθεί ότι η προσέλευση των μελών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και προφανώς όλη αυτή η κουβέντα για την συνένωση των δύο ομάδων έφερε την … συσπείρωση στην Θύελλα. Η Γ.Σ. άρχισε με τον Σπύρο Λουκάτο να κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Ο πρόεδρος της Θύελλας ανέφερε πως παρέλαβαν το ένα ταμείο με μηδέν έσοδα και φέτος παρόλα αυτά η Θύελλα κατάφερε να πετύχει και τους δύο στόχους που είχε θέσει: να σωθεί η ομάδα και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και δεύτερον να παίξουν στην ανδρική ομάδα παιδιά από τις ακαδημίες. Αυτό δηλαδή που κάθε χρόνο επιδιώκουν οι Λιγνιτωρύχοι. Επίσης, τόνισε πως το μπάτζετ της περσινής χρονιάς έφτασε τα 166.000 ευρώ.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Θύελλας, ενημέρωσε τα μέλη για την πρόταση, προσωπική όπως χαρακτηριστικά τόνισε, του Δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνού. Όπως διευκρίνισε ο Δήμαρχος έκανε μια πρόταση προς της αντιπροσωπείες της Θύελλας, της Τριγλίας και του Αετού Πικερμίου, να υπάρχει μαι δυνατή ομάδα, ένα brandname, και μία δεύτερη ομάδα από την συνένωση και των τριών ομάδων η οποία θα αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία με νέους παίκτες οι οποίοι αργότερα θα προωθούνται στην αντρική ομάδα.

Επίσης ανέφερε ο κ. Λουκάτος, ότι η πρόταση αυτή του Δημάρχου έγινε και για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί τώρα δεν χωράνε οι τρεις υπάρχουσες ομάδες στα γήπεδα που υπάρχουν. Αμέσως μετά, εξήγησε για ποιους λόγους το Δ.Σ. της Θύελλας πήρε αρνητική απόφαση στην πρόταση του κ. Μπουρνού. Πάνω από όλα είπε γιατί πρόκειται για μία προσωπική πρόταση του ίδιου του Δημάρχου η οποία όμως δεν εξασφαλίζει στην Θύελλα την επόμενη μέρα. Και εξήγησε ότι ναι μεν όσο είναι εκείνος Δήμαρχος δεν θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία μιας άλλης ομάδας αλλά κανείς δεν ξέρει αν μετά την λήξη της θητείας του κάποιοι άλλοι θα φτιάξουν μια νέα Θύελλα ή μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Επίσης, τόνισε, πως η πρόταση του κ. Μπουρνού ήταν ότι η πρώτη ομάδα που θα προέρχεται από την συνένωση της Τριγλίας και της Θύελλας θα έχει μαύρο και κίτρινο χρώμα, ενώ η δεύτερη ομάδα θα έχει μαύρο και πράσινο.

Ο κ. Λουκάτος τόνισε επίσης ότι στην συνάντηση που έγινε με τις άλλες ομάδες και τον Δήμαρχο, πρότεινε και τα άλλα ομαδικά αθλήματα να συγχωνευτούν κάτω από την ίδια «ομπρέλα». Κάτι όμως που δεν αντιμετωπίστηκε θετικά από τους υπόλοιπους. Τέλος, ανέφερε, πως κατά την άποψη του πιο λογικό και πιο πρακτικό θα ήταν να τα βρούνε τα δύο διοικητικά συμβούλια.

Στην συνέχεια ακούστηκαν διάφορες απόψεις από τα μέλη του συλλόγου, όλες αρνητικές προς την συνένωση. Μίλησαν ακόμα, ο Γενικός Αρχηγός Χρ. Μυτιληναίος και ο Κώστας Μυτιληναίος, τις απόψεις των οποίων θα τις διαβάσετε και θα τις ακούσετε σε άλλο ρεπορτάζ.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης αλλά και τις τοποθέτησης των μελών, άπαντες ψήφισαν το «όχι» στην πρόταση για συνένωση των δύο ομάδων.

πηγή:www.irafina.gr