Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου 9/6/2017

Το Δ.Σ. του συλλόγου , ανακοινώνει ότι σε συνεδρίαση του με θέμα την πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ.Ευάγγελου Μπουρνού, για την συνένωση ΜΟΝΟ των ομάδων ποδοσφαίρου της πόλης (κανενός άλλου ομαδικού ή ατομικού αθλήματος), αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα κάτωθι:

Η βούληση του Δ.Σ. είναι η ομάδα να παραμείνει πιστή στο όνομα, τις αξίες, τα ιδανικά και τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης που βρήκαμε παρακαταθήκη από τους προγόνους μας που την δημιούργησαν, καθώς και αυτούς που την ανέβασαν στην κορυφή με τεράστιες επιτυχίες.

Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε τον σύλλογο και με το όνομα μας, την περιοχή και την πόλη μας ΤΙΜΑΜΕ τα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε θεωρούμε ότι η πρόταση του Δημάρχου δεν περιέχει ασφαλιστικές δικλίδες για την ομαλή συνέχεια της νέας ομάδος, αφού δεν στερεί σε οποιονδήποτε στο μέλλον, την δυνατότητα ίδρυσης νέου συλλόγου με τις σημερινές ονομασίες.

Βεβαίως και επειδή το υπέρτατο όργανο όλων των συλλόγων είναι τα Μέλη τους, η απόφαση μας αυτή θα τεθεί στην Γενική Συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/6/2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου μας.

                                                                   ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Leave a Reply