Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Εγκαίνια νέου κλειστού Γυμναστηρίου και γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Διασταύρωση Ραφήνας(Π.Ν.Α.)

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, εγκαινιάζει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00, τις εγκαταστάσεις του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και του Γηπέδου ποδοσφαίρου, στην Διασταύρωση (περιοχή Κέντρου Υγείας Ραφήνας).
Κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο είναι σε πλήρη λειτουργία και αποτελούν μεγάλη ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής και νέα πνοή στις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας.
Το νέο κλειστό γυμναστήριο ενισχύει τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου σε ότι αφορά το μπάσκετ και άλλα αθλήματα, ενώ πλέον μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου δημιουργούν ένα νέο αθλητικό πυρήνα στη Διασταύρωση. Παράλληλα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της γύρω περιοχής και ενεργοποιούν τον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο χώρο του ΠΝΑ, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε μία υπερσύγχρονη μονάδα υγείας – με χορηγία και πάλι του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου – και γίνεται πλέον σημείο αναφοράς με τις νέες του χρήσεις.
Άλλος ένα μεγάλος στόχος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου επιτυγχάνεται ύστερα από επίπονες προσπάθειες, υπομονή και επιμονή για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Βασίλης Πιστικίδης
Δημαρχος Ραφήνας Πικερμίου

Leave a Reply