Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής , του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και μελών της Δημοτικής Αρχής (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), εκπροσώπων της Πολιτείας (Κοινοβουλίου και Περιφέρειας) και του μεγάλου Ευεργέτου της Ραφήνας Εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου εγκαινιάστηκαν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Διασταύρωση Ραφήνας και ειδικότερα , το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο χώρο του π. Π.Ν.Α και νυν Κέντρου Υγείας Ραφήνας και το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Νικόλαος του Ι.Ναού της Διασταύρωσης και μετά τον αγιασμό και πριν το κόψιμο της κορδέλας ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου ευχαρίστησε τον Θανάση Μαρτίνο για την προσφορά του στην περιοχή. Μετά τον Δήμαρχο ο οποίος προσέφερε και αναμνηστικά στον χορηγό, ο Σπύρος Λουκάτος Πρόεδρος του Α.Π.Ο «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας και η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά, ευχαρίστησαν και αυτοί με τη σειρά τους και προσέφεραν αναμνηστικά στον Θανάση Μαρτίνο.

Ο Θανάσης Μαρτίνος με το χαμηλό προφίλ που διαθέτει δεν είπε πολλά , απλά ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

πηγή:www.rpn.gr