Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ολοκαίνουργιο και σύγχρονο γυμναστήριο της Θύελλας στη Διασταύρωση της Ραφήνας, το οποίο είναι όντως η μεγαλύτερη μεταγραφή, όπως μας τόνισε και ο Σπύρος Λουκάτος, που έκαναν οι «Λιγνιτωρύχοι» τα τελευταία χρόνια.

Το νέο γυμναστήριο, πραγματικό στολίδι όχι μόνο για την Θύελλα αλλά για ολόκληρη την περιοχή, είναι πανέτοιμο και στην διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών του συλλόγου, αποτελώντας το επιστέγασμα μια τεράστιας προσπάθειας για τα μέλη της Επιτροπής Ακαδημίας αφού όχι μόνο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας έναν εκ των στόχων που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά να υλοποιήσουν ένα τόσο σημαντικό έργο αποκλειστικά από τις συνδρομές των αθλητών της ακαδημίας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Αντώνιος, ενώ στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρ. βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και μέλος του ΔΣ της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βάιος Γερεντές, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου και σύσσωμο του ΔΣ της ομάδας, ο προπονητής της αντρικής ομάδας Σταύρος Ηλιόπουλος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των τμημάτων και πλήθος κόσμου.

Την κορδέλα έκοψαν μαζί ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης και ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Παπακωνσταντίνου.

Για την δημιουργία του γυμναστηρίου συνέβαλε η οικ. Μήτση και το κατάστημα Χαρίσης Ε. Μήτση, με την την προσφορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην διαμόρφωση του χώρου, και ο  κ. Δημήτρης Τσούτης, ο οποίος προσέφερε τις εργασίες σε όλες τις φάσεις του έργου.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

πηγή:www.irafina.gr