Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Θύελλα-Ερμής Κιβερίου 2-2

Ο Ερμής Κιβερίου , ίσως έκανε την καλύτερη εμφάνιση απ’ όσες ομάδες πέρασαν απο τη Ραφήνα και ο ένας πολύτιμος βαθμός που απέσπασε η Θύελλα , αποκτά ιδιαίτερη αξία. Μια Θύελλα που και σε αυτή την αγωνιστική είχε σημαντικές απουσίες και μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο 16χρονος Χρήστος Μπουντάκης.

Η Θύελλα προηγήθηκε στο 14′ με τον Μπουντάκη που τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα του Ερμή. Ο Μπιτζής ισοφάρισε στο 37′ για τον Ερμή και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο β’ ημίχρονο ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά και στα πρώτα 20 λεπτά στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο , προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Καραγκούνη και είχε και   ένα οριζόντιο δοκάρι στο  σε δυνατή κεφαλιά του Μπιτζή.

Η Θύελλα στο 90+ με τον συνήθη εκτελεστή της στα στημένα Α. Χαρακτίδη ισοφάρισε και το τελικό 2-2 αφήνει μάλλον πιρκή γεύση στους φιλοξενούμενους .

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μέγας (65′ Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης (44′ κίτρινη), Χαρακτίδης (82′ κίτρινη), Ντόσκας (84΄κίτρινη – 87′ Μουσαζάντε), Μπότης (80′ Παπατσαράκης), Σενε, Μπουντάκης Κ. (75′ Μπουντάκης Χ.)

Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Λαζάρου (82′ κίτρινη), Παπαϊωάννου (90+ κίτρινη), Αγγελόπουλος (76′ κίτρινη), Γκάτσης (60΄Κουτσοδήμος), Μπιτζής, Καραγκούνης (86′ Σελλής), Μουσταφά

πηγή:www.rpn.gr

 

 

 

 

Leave a Reply