Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ή στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής ταξίδευε μάλλον το μυαλό των “Λιγνιτωρύχων”, αφού δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να μπουν ουσιαστικά στο σημερινό παιχνίδι και γνώρισαν δικαίως την ήττα από τον Π.Α.Ο. Καλυβίων με 1-2 για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο Σένε στο 23′ άνοιξε το σκορ για την Θύελλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι και πίστεψαν μέχρι τέλους ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον πρώην “Ραφηνιώτη” Μπότη στο 72′ και στην εκπνοή του ματς ο Αναστόπουλος έκανε την ολική ανατροπή δίνοντας στην ομάδα του σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Θύελλα:(Σ.Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Φύτρος, Παπαδόπουλος(74′ Μέγας), Μανουσάκης, Sadiku, Σουλτανίδης(88′ Kαραπάνος), Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σένε(66′ Ζέκιο), Δημητρίου, Μπουντάκης(66′ Παπατσαράκης)

Καλύβια:(Π.Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης, Paskali, Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος(69′ Οικονομίδης Δ.) , Χαρίσης, Πάτσης(56′ Οικονομίδης Α.), Μπότης, Κάιδος(93′ Σερμπενιάδης), Αναστόπουλος (91′ Broci)