Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Θύελλα Ραφήνας-Αιολικός Μυτιλήνης 1-0

Παρθενική νίκη και πρώτοι υπερπολύτιμοι βαθμοί για τους «Λιγνιτωρύχους» που επικράτησαν δύσκολα του πολύ μαχητικού και δυνατού Αιολικού Μυτιλήνης σε ένα ματς με κυρίαρχα στοιχεία το πάθος, την δύναμη και την ένταση.

Ο Χαρακτίδης στο 15′ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, όταν μετά από ασίστ του Ζέκιο πλάσαρε υποδειγματικά τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γιώτα.

Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ηλιόπουλου συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα και απείλησαν με τον Σένε στο 29′, με τον Παπαδόπουλο στο 31′ και με τον Μπότη στο 46′.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 33′ με τον Μουδούρογλου να εξαπολύει κεραυνό στο οριζόντιο δοκάρι του Πάντου ενώ στο 47′ και στο 84′ ο Χρήστου και ο Μπουρούς αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ της Θύελλας που αντέδρασε εντυπωσιακά και σωτήρια.

Με την λήξη της αναμέτρησης σύσσωμη η αποστολή του Αιολικού κινήθηκε προς την διαιτητική τριάδα(Σφέτσια, Καντανολέων, Βαλκάνο), εκφράζοντας τα παράπονα της, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η αποβολή του coach των «Λιγνιτωρύχων» Στ.Ηλιόπουλου λόγω διαμαρτυρίας.

Θύελλα: Πάντος, Αράπης (70’ τρ. Μπουντάκης), Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπότης (61’ Σωτηριάδης), Σένε (89’ Χρυσίνας), Ζέκιο.

Αιολικό: Γιώτας, Λασπατζής (93’ Καπταγιάννης), Νιφαδόπουλος (74’ Παλαμούτσης), Ταχιάς, Κεσίης, Κριπιντίρης, Μουδούρογλου, Παληγεώργος (86′ Κροτσίδας), Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τις δηλώσεις των προπονητών όπως τις κατέγραψε ο φακός του irafina

Leave a Reply