Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο γήπεδο των Μουρνιών, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και Θύελλα Ραφήνας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.
Χωρίς πολλές ευκαιρίες κύλησε το πρώτο μέρος στο γήπεδο των Μουρνιών, με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να δημιουργεί τρεις φορές προϋποθέσεις για γκολ. Στο 16’ μετά από εκπληκτική συνεργασία Δρακάκη-Τσικουδάκη, ο Βεστάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε από πολύ κοντά όμως αστόχησε και ένα λεπτό αργότερα ο Ζντράβκοβιτς αστόχησε μετά από καλό σουτ. Στο 21’ καταγράφηκε η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Δρακάκη να αστοχεί όπως και οι συμπαίκτες τους νωρίτερα με το 0-0 να είναι μοιραία το τελικό αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά ο Ντεντάκης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Βεστάκης με κεφαλιά αστόχησε ενώ στο 50’ μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντεντάκη, ο Πάντος απομάκρυνε με τις γροθιές. Στο 61’ η κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς πέρασε άουτ ενώ στο 68’ σημειώθηκε η πρώτη καλή… προϋπόθεση για ευκαιρία για την Θύελλα Ραφήνας μετά από σέντρα του Γκίκα, απομάκρυνε με το κεφάλι ο Παληγεώργος.
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Βουρβαχάκης(58’ Κυτράκης), Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης(82’ Περδικάκης), Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ζντράβκοβιτς(65’ Παπαθανασίου), Ντεντάκης, Ταταράκης, Δρακάκης, Βεστάκης
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Γκίκα, Στάφα(80’ Ανδρεαδάκης), Μανουσάκης, Ντούνης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης(59’ Αράπης), Κούνας(72’ Ζέκιο), Βαζέχα
πηγή:www.grandsport.gr