Στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιουλίου, ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση της Θύελλας για τη νέα σεζόν, παρουσία φιλάθλων και μελών της Διοίκησης της ομάδας.

Πριν από τον αγιασμό, στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος και ο νέος προπονητής τον Λιγνιτωρύχων Σταύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες, παλιούς και νέους, και τους παρουσίασε τους στόχους της ομάδας αλλά και την φιλοσοφία που θέλει να έχουν στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Κατόπιν ακολούθησε ο αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας.

Απουσία του νέου προέδρου της ομάδας, Χρ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, μετά τον αγιασμό στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Αντιπρόεδρος των «πρασίνων» Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος είπε ότι η ομάδα φέτος θα έχει μία πολύ καλή χρονιά, αρκεί εκείνοι να το πιστέψουν. Έχουν πλέον την εμπειρία, είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος, στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας θα συμμετέχουν από την ομάδα των Νέων της Θύελλας όλοι οι γεννηθέντες του 2000 και κάποιοι του 2001.

πηγή:www.irafina.gr

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του irafina εδώ.