Τον φετινό Διαγόρα, δεν κατάφερε να τον σταματήσει ούτε η βροχή, ούτε οι απουσίες, ούτε η Θύελλα Ραφήνας, επι της οποίας επικράτησε με 1-0, φτάνοντας σε 6 αγώνες τους 11 βαθμούς!

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μπορεί να είχε σημαντικές απώλειες(Ρέτσος, Κίστα, Τσαμπίκος), ωστόσο ο φετινός Διαγόρας, δεν σταμάτησε ούτε σε αυτό! Βρήκε τον τρόπο, σκόραρε στο πρώτο μέρος, και διασφάλισε το υπέρ του 1-0 μέχρι τέλους!

Το παιχνίδι, δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, μόνο κατά διαστήματα. Στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν παιχνίδι κέντρου, με τις δυο ομάδες να γνωρίζουν πως το κάθε λάθος σε πλαστικό γήπεδο βρεγμένο, δύσκολα να συχωρεθεί, και το λάθος τελικό το έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 34ο λεπτό, πέρασε η μπάλα μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί αδράνησαν, δεν έδιωξαν σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Λαζαρίδη ο οποίος τελείωσε τη φάση ιδανικά!

Παρά τις καιρικές συνθήκες, περίπου 150 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής, για να ωθήσουν την ομάδα τους.

Πλέον η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στις υψηλές θέσεις, αρχίζοντας σιγά σιγά να αποβάλλει το άγχος και να παίζει πιο απελευθερωμένα.

πηγή:www.kalloninews.gr