Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Λ.Παπαδόπουλος «Σας ευχαριστώ από καρδιάς»

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Και αυτή την ευκαιρία μου την έδωσε η μεγάλη οικογένεια της Θύελλας, που με άνδρωσε ποδοσφαιρικά και με ανέδειξε. Γι’ αυτό τον λόγο θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το Δ.Σ. της Θύελλας και τον πρόεδρο κ.Σπύρο Λουκάτο που μου επέτρεψαν να πραγματοποιήσω αυτό το μεγάλο άλμα στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, που από την ηλικία των δέκα ετών ασχολήθηκαν μαζί μου και με πίστεψαν. Μου έμαθαν το αγωνίζεσθαι , μα κυρίως το ευ αγωνίζεσθαι. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθώ πάντα να μην τους απογοητεύσω.

Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην ανδρική ομάδα κ.Πέτρο Τσιγκούλη που πραγματικά πίστεψε σε εμένα, με ενθάρρυνε και με εμπιστεύτηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου από τις ακαδημίες έως την ανδρική ομάδα για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που έζησα μαζί τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. που μου έκανε την μεγάλη τιμή να με εντάξει στους κόλπους της, αλλά και τον κ.Τάκη Μακροδημήτρη που συνέβαλλε τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους φιλάθλους της Ραφήνας για την υποστήριξη, για τις ευχές και την θετική τους ενέργεια στο νέο μου ξεκίνημα.

Και να πω στους μικρούς μου φίλους, ότι τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάμε.

Με Τιμή

Λευτέρης Παπαδόπουλος (Λέτο)

20160406_174330

Leave a Reply