Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Μία από τις δέκα φανέλες που όμοια της δεν υπάρχει!!!

Μετρημένες στα δάχτυλα , είναι οι συλλεκτικές φανέλες που έχουν απομείνει στην ομάδα των Λιγνιτωρύχων από την πρώτη θριαμβευτική είσοδο της ομάδας της Θύελλας στη Γ’ Εθνική.

Μια από αυτές τις ελάχιστες φανέλες , η οποία τυπώθηκε σήμερα και αναγράφει την ημερομηνία του Κυριακάτικου αγώνα της Θύελλας Ραφήνας, απέναντι στην ιστορική Προοδευτική, θα δοθεί σαν ενθύμιο , στον επικεφαλής του συνδέσμου Φιλάθλων της Προοδευτικής Crimson Club, ενώ κάτι ανάλογο ετοιμάζει και ο πρόεδρος της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος για τον ομόλογό του της Προοδευτικής Βασίλη Κατσαρό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας , η Διοίκηση της Προοδευτικής και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων , θα τιμήσουν προ της έναρξης του αγώνα τη σύζυγο του αειμνήστου παίκτη θρύλου της Προοδευτικής Παναγιώτη Σκούφου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας, επίσης θα βρίσκονται και δύο Ραφηνιώτες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με τον Φοίνικα. Ο Διονύσης Σπετσαρίας με πολύχρονη παρουσία, αλλά και ο Δημήτρης Μουτάφης που αγωνίστηκε μια χρονιά στη Προοδευτική, θα προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους λουλούδια και θα θυμηθούν τις μέρες που και αυτοί πλαισίωναν την βυσσινί ενδεκάδα.

πηγή:www.rpn.gr

Leave a Reply