Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Με τα μάτια ψηλά…

Το Δ.Σ. τηρώντας  την απόφασή του για την διεξαγωγή ετήσιου τουρνουά προς τιμή των αείμνηστων Ανθρώπων του συλλόγου μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑΤΟΥ (επίτιμου προέδρου και μεγάλου χορηγού) και  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΣΗ (αντιπροέδρου και χορηγού) διοργανώνει το Σάββατο 23/9/2017 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας «Παν.Σκούφος» το πρώτο τουρνουά,  σύμφωνα και με την συνημμένη πρόσκληση.

loukatos_mitsis

Την συμμετοχή στο τουρνουά αποδέχτηκαν με τιμή και σεβασμό  , η συμπολίτισσα μας  ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και το γειτονικό σωματείο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ που θα είναι και οι εκπρόσωποι της Ανατολικής Αττικής στο προσεχές πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ακριβής λεπτομέρειες της διοργάνωσης  θα ανακοινώσουμε επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα γίνει την Δευτέρα 18/9/2017 και  ώρα 20:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στην Διασταύρωση Ραφήνας, στην οποία καλούμε τους Προέδρους των ομάδων καθώς και τους δημοσιογράφους των μέσω ενημέρωσης, που ελπίζουμε να προβάλουν το γεγονός ανάλογα με την προσφορά στον αθλητισμό των προαναφερόμενων τιμώμενων προσώπων.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Leave a Reply